Napokon zadovoljena

Sa mužem sam u braku dvije godine. Dobro se slažemo i volimo..ali seks je nešto drugo. Naime od početka me razočarao u seksu. Nekad predugo traje..kurac mu u pola posla omlitavi i prije svega tanak je i ne mogu s njim doživjeti ono nešto. .

On je volio tipkanje dok je bio na poslu pa me često gnjavio porukama o seksu. Sve dok jednom nije pitao da li bi ja probala drugoga..iznenadilo me to njegovo pitanje ali sam odmah pomislila na svog bivšeg dečka Damira.

Pića mi se odmah ovlazila jer sa njim je seks bio savršen. Tu večer nam je seks bio super jer smo pričali o tome kako me drugi rastura. Njega je to očito zapalilo a ja sam zamišljala Damira i njegov veliki debeli kurac.. htjela sam da svrši u mene jer Damir je to uvijek radio ali ne i moj muž. Izvukao ga je i svršio po meni.. poslije toga je bio uporan da probamo trojku ali sam ga redovito odbijala.

Jedan vikend je išao na sportske igre sa firmom i ostala sam sama kući. Moj napaljeni muž mi je uporno slao poruke o seksu i što bi mogli probati ali nisam popuštala. Ali pića mi se ovlazila na pomisao da me Damir opet ima. I odlučila sam riskirati.

Poslala sam Damiru poruku kako bi bilo lijepo da se vidimo malo. Jer ostali smo dobri i često smo se čuli. Odmah me je nazvao i rekao da nema ništa protiv ali da sam ja udana i da sigurno ne mogu samo tako izaći van.

Rekla sam da sam sama kući i neka naidje.

Pristao je.

Odmah sam se išla srediti. Obrijala sam mackicu za njega.. pozvonio je na vrata..otvorila sam mu vrata i odmah zatvorila kad je on ušao. Šokiran je gledao u mene. .bila sam gola skroz baš onako kako on najviše voli.. volio je uvijek moje golo tijelo dok je moj muz uvijek htio da se oblačim kao kurva za njega. .. Damir nije mogao progovoriti i to sam odmah iskoristila.

Prisla sam mu i prislonila usne na njegove. Tad je napokon reagirao…kao nekad.. divljački me krenuo ljubiti..kako mi je to trebalo.. oborio me s nogu kao nekad.. odvukla sam ga u sobu..skinula sam sve sa njega i opet ga divlje ljubila. . Srušio me na krevet legao na mene i ušao u moju već skroz mokru picku.  Divlje me je krenuo jebati. .baš kao nekad..moj muškarac. Uzimao me je dok sam se grcila u orgazmima koji su samo nadolazili. . U jednom trenutku je Stao i pitao

– “Jel mogu”..

znala sam što zeli. Samo sam ga još jače privlači nogama uz sebe i pustila moga mužjaka da se prazni duboko u mojoj picki. .. kako mi je to trebalo samo.

Napokon sam bila zadovoljena.  Kratko i predobro. ..

Toliko me usrećio Damir svojim dolaskom. Probudio je u meni ponovo ženu. Zadovoljena sam ležala uz njega nekoliko minuta dok nisam došla sebi.. on me je ljubio i milovao svuda.. govorio mi je koliko sam mu falilla .. bila sam presretna.  Tek sam tada skuzila da mi mobitel vibrira .muž mi stalno šalje poruke jer očito mu je dosadno pa je napaljen i željan tipkanja.otišla sam do kupatila slikala picku i poslala mu sa porukom zamisli da je sad neko dobro izjebe i napuni spermom. Izludilaaa ga je ta poruka.. nije se javljao pola sata. Znala sam da drkati kao lud.. a ja sam sa svojim Damirom legla i uživala.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
MAx
MAx
Guest
30. ožujka 2022. 13:39

Dobra priča

1
0
Ostavi svoj komentarx