Ajme kako imaš tako debeo kurac

Tek što smo ja i supruga stigli sa crnogorskog primorja dobio sam zadatak da na more odvezem ćerku Milijanu, njenu drugaricu Draganu i Jovanu, djevojku koja je radila u kafiću u obližnjem tržnom centru. Za Milijanu i Draganu smo ugovorili smještaj kod porodice gdje smo ja i supruga ljetovali u Igalu, a Jovanu sam potom trebao odvesti do Meljina. Krenuli smo oko 23 sata i cijelo vrijeme do osam ujutro pratila nas je jaka kiša. Smjestio sam ćerku i njenu prijateljicu kod naših poznanika, popio jaku kafu i hladnu lozu i nakon petnaestak minuta krenuo da odvezem Jovanu do njenog odredišta. Pozdravio sam se sa gazdama, ćerkom i Draganom i krenuo dalje. Jovana je mršuljava djevojka,vitka kao čačkalica, gotovo djetinjaste građe. 20 joj je godina, lice joj je još pubertetsko, a grudi gotovo neprimjetne. Ima vragolaste oči i lijep osmjeh.

Čim smo krenuli zapalila je cigaretu i kazala jedva čekam da stignem da se raspremim i dobro istušira. Vožnja me je jako umorila, baš mi je drago što danas od kupanja neće biti ništa, kazala je.

Nevrijeme se pojačavalo, čak je saobraćaj na nekoliko mjesta bio ugrožen zbog odrona. Kolovozi su bili preplavljeni vodom. Stigli smo do vile u kojoj je Jovana već imala ugovoren smještaj. Pomogao sam joj iznijeti stvari,a dok smo došli do vrata bili smo mokri kao miševi. Odmah je raspakovala neke svoje krpice i krenula u kupatilo. Zapalio sam cigaretu i skinuo sa sebe potpuno mokru majicu i farmerice i obukao šorc, koji sam ponio da se ako bude lijepo vrijeme malo osvježim.

Jovana je izašla sa ručnkom oko kose i drugim ručnikom zakačenim tik iznad malih grudi. Sjela je, zapalila cigaretu i rekla mi da je ponijela bocu štoka, koga uglavnom pije sa kolom.

Upitao sam je, Jovana zašto nisi ostala u Igalu, kad si već imala društvo.Ovdje si sama, biće ti dosadno.

-Ne brinite, snaći ću se. Zakačila sam se sa dečkom, gazda me izjurio sa posla zbog navodnog malog manjka i želim da se odmorim i dobro analiziram svoj život. Potom je snažno povukla dim i prekrstila noge. Ugledao sam sve do pičkice, noge su joj zaista bile tanke, ali lijepe. Bila je krhka, jednostavno da se čovjek prepadne da bilo šta pokuša sa njom.

-Pa dobro, rekao sam nakon ispijenog štoka, sad je vrijeme da krenem, dug je put ispred mene.

-Ni govora, kazala je Jovana. Nevrijeme se pojačava, a vi ste umorni. Slobodno lezite ovdje i malo odspavajte, meni ne smetate. Pa kad se odmorite barem sat-dva lakše će vam biti. Poslušao sam je, otišao i istuširao se, izdrkao mog nabreklog macana, malo se namirisao i vratio u sobu u kojoj su bila dva postarija kauča. Jovana je već ležala na jednom pokrivena plahtom do vrata. Pretpostavljam da na sebi nije imala ništa. Legao sam na drugi ležaj i razmišljao o nevremenu, kako ću voziti, ali pratio sam i Jovanu.

Da li je pomislila da spavam ili ne, ali Jovana je ustala da dohvati cigarete. Ugledao sam je potpuno golu, tanka, mršavica, mala guza, obrijana pičkica i male sisice, ako da joj je tek 12 godina.

Okrenuo sam se i rekao, budna si, daj i meni jednu cigaretu. Pomislio sam da će se zbuniti, da će reagovati, ogrnuti se ili izvinuti, ali Jovana mi je prišla hladnokrvno potpuno gola i ponudila cigaretu. Potom je sjela pored mene. Nisam mogao ni želio da ćutim.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Jasmina
Jasmina
Guest
30. travnja 2021. 19:36

Ufff

Jasmina
Jasmina
Guest
30. travnja 2021. 19:36

Imam ija stanaree

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Jasmina
25. listopada 2023. 15:59

Ima li za mene jedan

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx