BDSM priča

Marko se uozbiljio, ljutito me pogledao i naredio da skinem sve sa sebe. Videla sam transformaciju, više nije bio onaj isti Marko kojeg sam poznavala. Polako sam skinula belu majicu, spustila na pod teksas suknjicu i ostala u belom čipkanom vešu.

Marko: Jesi li sigurna da želiš ovo?
Zana: Da, prihvatam tebe i sve što uz tebe dolazi.
Marko: Svesna si da će boleti?
Zana: Da, ali znam da ćeš biti pažljiv koliko god je to moguće.

Ovaj razgovor je usledio nakon Markovog objašnjenja kako voli da bude grub, da ponižava devojke u seksu. Objasnio mi je da se jedino tako može uzbuditi i da ga jedino takav seks zadovoljava. Najpre sam ga bledo gledala, bez reči, bez daha. Nisam znala šta da kažem na to. Daleko od toga da nisam znala na šta misli, samo se nisam nadala da će u moj život ući takva osoba. U tom trenutku definitivno nisam bila svesna u šta se upuštam, ali htela sam da ga zadovoljim. Ako je to ono što želi, uradiću to, podneću sve i po svaku cenu, razmišljala sam. Setila sam se da bi bilo pametno imati sigurnosnu reč, predložila sam da to bude njegovo ime. On se na to nasmejao i rekao da ću, kad mi dozvoli da govorim, vrištati njegovo ime, tako da ta reč ne bi bila adekvatna. Kako je video da popuštam polako pod njegovim željama, videla sam da strast izbija iz njegovih plavih očiju. Gledao me kao životinja, kao da jedva čeka da rastrgne svoj plen.

Marko: Sigurnosna reč će biti “vrata”, upamti je i pametno koristi. Kada 10 puta iskoristiš reč bićeš kažnjena, moraćeš da mi nadoknadiš propuštenu priliku.
Zana: Jasno, Marko.
Marko: onog trenutka kad krenemo sa ovim, nećeš me zvati imenom, žvaćeš me Gospodine. Nemaš dozvolu da govoriš ni pitaš bilo šta, ne smeš da me gledaš dok ne dozvolim, ne smeš da me dodiruješ dok ne dozvolim, ne smeš ništa! Tvoje telo, tvoj um i tvoja duša pripada meni, sve dok ne dobiješ drugačije naređenje.

Zana: razumem, daću sve od sebe da ispoštujem te zahteve.
Marko: ne brini, treniraću te polako, neću preterati odjednom.

Marko se uozbiljio, ljutito me pogledao i naredio da skinem sve sa sebe. Videla sam transformaciju, više nije bio onaj isti Marko kojeg sam poznavala. Polako sam skinula belu majicu, spustila na pod teksas suknjicu i ostala u belom čipkanom vešu.

M: sve! Rekao sam sve!

Otkopčala sam brus i oslobodila svoje grudi njegovim očima, spustila sam gaćice na pod i ostala naga pred njim.
M: sada ćeš sesti na krevet i raširiti noge.
Napolju je bio dan, soba je bila puna svetla, nije mi bilo prijatno da se izložim na taj način. Ali nisam imala izbora, pristala sam na ovo. Polako sam krenula ka krevetu, sela i malo razmakla kolena.
M: je l tebi to liči na raširene noge?

Prišao je i podigao mi noge na krevet grubo, svaka na svoju stranu, ostala sam potpuno otvorena pred njim. Ustao je i gledao me, polako je premeštao pogled sa mog lica, do mojih grudi, pa sve do pičke koja ga je gledala. Naredio je da spustim ruku dole i diram je, a on se smestio na fotelji ispred mene. Nikad nisam masturbirala pred drugom osobom, bilo mi je jako neprijatno, za mene je to intiman momenat. Spustila sam ruku i krenula da je diram sa 3 prsta, išla sam gore dole polako, menjala smer, osetila sam da sam sve važnija.

M: sad je pljesni jednom za mene!
Pljesnula sam je polako.
M: jače!
Sada je puklo malo glasnije.
M: još jače!
Pljesnula sam je tako da su mi se noge stresle.
M: skloni tu ruku!

Prišao je i kleknuo ispred mene. Krenuo je da mi ljubi levu butinu, penjao se ka ribici. Jedva sam čekala da je poljubi, ali on je prešao na drugu nogu, ljubio je svaki centimetar, a onda otišao na stomak, nju je obilazio skroz. Rekao mi je da zažmurim. Čim sam zažmurila, uzeo je u obe ruke moje grudi i počeo da se igra sa njima. A onda je, istovremeno, stavio jezik na moju ribicu i stisnuo mi bradavice tako jako da sam naglo otvorila oči i viknula “NE”! Odmah sam dobila šamar.

M: ne sećam se da sam ti dao dozvolu da govoriš.
Z: izvini.
Drugi šamar.
M: izvini šta??
Z: izvinite, gospodine.

Vratio se mojoj ribici i lizao je tako slasno. Stavio mi je dva prsta i istovremeno mi lizao i dirao me unutra. Nije mi dugo trebalo, kroz telo su krenuli žmarci sa ciljem u mojoj ribici, svršila sam kao nikada. A on je tako osetljiv klitoris u tom trenutku ugrizao, da sam se pridigla i počela da ga guram vrištajući. Gurnuo me nazad na krevet i čvrsto krenuo da mi dira klitoris koji je boleo sve više i više. Opet sam počela da vrištim NEE, NEE, DOSTA JEE!
On je ustao, zgrabio me za kosu i bacio na kolena na pod ispred kreveta, telo mi je stavio na krevet, na deo za sedenje. Stavio mi je ruke iza ledja i vezao ih svojom kravatom. Zgrabio mi je kosu i podigao glavu, onako od pozadi mi je opalio dva šamara na desnom obrazu

M: opet si pričala bez dozvole. Izgleda da će biti malo teže da te naučim pameti.
Ćutala sam.
M: da se nisi makla odatle!

Naredio je i izašao iz sobe. Onako vezala sedela sam, nisam smela da se maknem. Oči su mi bile pune suza. Ribica me bolela od njegovih ugriza i grubih prstiju. Vratio se i sa sobom doneo traku. Zalepio mi je usta da više ne mogu da pričam i vrištim. Bojala sam se, kako da sada kažem sigurnosnu reč. On se skinuo, stao iza mene i počeo kurcem da mi dira pičkicu. Napokon, jebaće me! A onda me pljesnuo po guzi, jednom, pa drugi, pa treći put. Nije se zaustavljao, počela sam da mrmljam, peklo je jako i odjednom ga je gurnuo. Nisam ga očekivala u tom trenutku i njegov ubod. Trpao me jako, sve jače i istovremeno me pljeskao po guzi. Obožavam osećaj njegovog kurca u meni, ali su mi šamari po guzi skretali pažnju sa osećaja u pičkici. Prestao je sa šamarima i uhvatio me za kosu. Čupao me tako i probadao duboko, kao da je hteo što dublje da uđe. Menjao je brzinu, od jačeg do najjačeg, nije usporavao. Podigao mi je jednu nogu na krevet i tako je imao otvoreniji ulaz, da mi gurne što dublje. Spustio je ruku i dirao me dok me od pozadi trpao. Taman kad sam htela da svršim ponovo, on ga je izvukao, zgrabio me za kosu i stavio ispred sebe i…

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close