Bila je to moja stara, gola na krevetu, na koljenima, licem zabijena na kurac tog muškarca

Ljeto je inače vreme kad se kurac diže nenormalno, a tako je I bilo te godine. Imao sam jednu djevojku Dajanu, I na nju sam se praznio, redovno, bila je ekstra riba, velike sise, super noge, fenomenalan guz. Ali moja fantazija su bile starije tete, ali nevolja je bila što je to bilo isto I kod mojih prijatelja, a najviše su se ložili na nikog drugog nego moju staru. Bila je ubjedljivo najseksipilnija riba u našem kvartu. Duga plava kosa do ramena, jebozovne zelene oči I napućene seksi usne. A tek sise, preljepe velike sisetine I nikad nije bila stidna da ih pokaže, jer koju god majicu je imala imala je velik dekolte, a dosta puta je po kući hodala I bez grudnjaka.

Uz sve to je imala veoma uzak struk, a tek guzovi, ma prlijepa guza oblika jedne velike jabuke. Kako me znala izluđivati dok je čistila kuću. Uvjek bi oblačila neke mini suknje, hotpense, neke šorčiće, obavezno sa tangama, ponekad I bez ikakvih gaćica. I tako obučena stalno bi se naguzivala. Tako često bi se sginjala dohvaćajući nešto, pokazujući mi svoje predivne sise.

Radila je kao TV voditeljka sportskih emisija u jednoj uglednoj TV kući, a ja vjerujem da su svi moji prijatelji jedva čekali te emisije da vide šta će obući i stalno su dolazili kao kod mene i parili oči na nju, na Žanu.

Jednog dana sam se vraćao sa treninga. Kada sam otvaorio vrata zapazio sam nešto neobično, jer je kuća bila tiha. Mislio sam zvati Žanu, ali mi se učini da sam nešto čuo. Zvučalo je kao uzdah i stenjanje. Zvuk je dolazio iz mamine sobe. Kako sam se približavao vratima glas i mlčjackanje je postajalo sve jasnije. To je bila ona, i još jedan muški uzdisaj:

„Oh da“.

Koji se kurac događao, mislio sam.

Kada sam provirio kroz napuklinu otškrinutih vrata, ugledao sam nevjerovatan prizor. Bila je to moja stara, gola na krevetu, na koljenima, licem zabijena na kurac tog muškarca. Kad sam tek vidio lice momka, iznenadio sam se. Bio je to Ivan, jedan moj prijatelj iz škole. Mali je ležao na krevetu moje stare i rukama držao Žaninu pušačku glavu za kosu.

Bio sam šokiran. Pomislio sam, nije ni čudo što Ivan ovih dana nije dolazio na trening. Umjesto treninga, kurac mu je servirala ni manje ni više, nego moja mamica. Sisala mu je glavić, zavijala jezik oko njega, spuštala glavu i gutala ga u potpunoj dužini.

„Oh, jebemti“, stenjao je Ivan.

Ukočio sam se, skamenjenog pogleda i klecavih koljena upijao sam sliku keve koja guta razjapljenih usta poput kobre. Tad sam vidio nevjerovatan prizor. Cjeli njegov kurac je bio u njenom grlu, mada nije imao baš veliki, ali…Onda je Žana polagano dizala glavu ostavljajući slinav trag na njegovom mesu. Još mu ga je malo ljubila i lickala pa se prebaci u drugi položaj, guze okrenute prema Ivanovom licu. Nikad to tada nisam vidio to njeno božansko dupe. Stvarno je dobro izgledala.

U međuvremenu dok je Žana držala Ivanovu kitu jednom rukom, opet mu ga je počela pušiti. Slobodnom šakom se igrala svojom pičkicom, trljala klit, jebala se žustro prstima. Onda Ivan spusti jednu ruku na njenu guzu i gurnu joj prst u šupak.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx