Bili smo ljubavnici, oboje pod okriljem braka

Bili smo ljubavnici, oboje pod okriljem braka. Moj je bio uklopljen u suprugov dugi niz godina, sav sazdan od supruznistva, zatvoren u cauri domacinstva.

A njegov…E, on je ocekivao rutinsko tucanje, a uleteo u dramu. Ljubavnici se ne srecu negde na kraju, oni zive jedno u drugome od samog pocetka…

Zaprepascenje zbog njegovih usana na mojim, proslo je kroz mene kao munja, paleci nesto u meni, nesto izvan svakog razuma, mocnije od bilo kakve prosaptane neznosti. Znala sam da sam u nevolji. Osecala sam se kao da padam kroz vazduh. Ipak, nije me plasilo. Umesto toga osecala sam kao da zelim jos. Nisam se secala kad smo se svukli.

Seks se desio tako prirodno da je izgledalo kao da smo ponovo rodjeni jedno drugom u narucju. Ljubili smo se drugo, dok su mu ruke letele po mom telu, stiskajuci mi grudi, kukove, guzu…Jezikom me je milovao po vratu, spustajuci se do mojih gludi, lizao ih je i grickao strasno ispustajuci uzdahe koji su me jos vise palili. Bradavice su mi se ukrutile pod njegovim jezikom i dahom. Spustio se do stomaka i samo mali pomaci tog nestasnog jezika na mom stomaku izazvao je nevidjene reakcije mom uspavanom telu. Izvijala sam se i duboko disala, tiho stenjajuci…Spusta usne na moje usmine.

Tad sam ispustila prvi glasniji uzdah. Lagano je jezikom dodirivao moju mackicu, dok me je rukama cvrsto drzao za guzove. Bila sam vlazna i vrela, a on je lizao moje sokove i nadrazivao klitoris vrhom jezika, dok je prstima prelazio po mom anusu. Pocela sam vrteti kukovima, a on je sve zesce lizao i nabijao svoj jezik u unutrasnjost moje ruzicaste dubine, da bi pred sam orgazam polizao citavu moju mackicu i guzu. Zelela sam ga u sebi, zelela sam da osetim njegovu spermu kako se sliva medju mojim butinama…Kurac mu je bio iznenadjujuce velik i lep, pulsirao je pod mojim prstima. Lagano i osecajno sam mu navlacila kozicu, povremenu prelazeci noktima po njegovim jajima. Zastenjala sam kad je prodro u mene. Slatko i mazno. Celo telo mi se grcilo od uzitka. Ulazio je lagano u mene, sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Ruke mi je cvrsto drzao iznad glave, sto me je jos vise palilo. Ubrzaovao je i sve jace je zabijao kurac u moju mackicu. Nismo dugo izdrzali. Orgazam je bio snazan…Ovo je bio pocetak nasih erotski dozivljaja. Uzivali smo u sitnim perverzijama i mastali o krupnijim. Nabavio nam je lisice i vibrator. Jedva sam cekala da ga vezem i uzivam u igri sama sa sobom, dok me on gleda.

A ovo sam cekala dugo da uradim….mastala sam o tom danu kad cu se sama maziti, a on da me gleda. U pocetku je bilo neprijatno, ali samo postajala, vremenom, sve pohotnija i zeljna svega da probam s njim….

Bili smo u kuci….posle prepricavanja novosti i ljubakanja, poceli smo da se mazimo. Predigra nam je svaki put bila drugacija, ovog puta me je skidao kao da me ljusti, ostavljajuci me samo u belim tangicama. Voleo je da me mazi preko gacica, voleo je da osteti kako su mokre od sokova koje ispusta moja mackica, voleo je da gleda moj picic, a da je malo prekriven gacicama…..Lizao me je izmedju sisa, obe, obuhvativsi ih sakama zajedno, lizao mi je stomak, dok mu je ruka bila medju mojom butinama….

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx