Budalo! Svršio si u mene! Lepo sam ti rekla da ne svršiš u mene

Kažu da se najbolja seksualna iskustva uvek dešavaju nenadano. Iako sam više puta čuo tu rečenicu, uvek mi je delovalo kao se ipak priprema, uvertira i planiranje isplate, pa da zakazane seksualne vratolomije ipak nude više. Baš sam omašio!

Moj kum je te godine dobio 20 dana u hotelu na Zlatiboru. Kako su on i kuma potrošili svega 10 dana zbog dece i obaveza, ustupili su meni i mojoj tadašnjoj devojci preostalih 10 dana. Jedini problem je bio što smo se ona i ja posvađali pred put i po dolasku na Zlatibor raskinuli, pa se ona posle dva dana durenja vratila kući, a ja ostao da uživam u čarima Zlatibora.
 

Zlatibor je odlično mesto za odmor i rekreaciju, ali posle tri dana ponestane ti stvari koje možeš da obiđeš i radiš, posebno kada si sam. Tako da sam odlučio da ostatak odmora provedem sam sa svojim mislima u lagodnostima hotela.

Jedne večeri sam zakasnio na večeru, pa sam zamolio osoblje restorana da mi iznese bilo šta, jer ni u sobi nisam imao ništa za jelo. Na žalost, izneli su pasulj koji moj stomak još od vojske slabo vari. Dok sam stigao do dezerta žurka u stomaku je već počela. Pomislio sam da nemam vremena da se vratim do sobe, pa sam otišao u WC u prizemlju hotela.


Kada sam ušao, vrata su se zamnom zaključala, a u praznom muškom WCu pred ogledalom je stajala oskudno odevena mlada žena sa grudima izbačenim tako da sam ih lepo video u ogledalu. Spustila je svoju suknju, vratila grudi u brus i okrenula se. Objasnila mi je kako brava ne radi i može da se zaključa samo sa spoljne strane, a da je ona pokušavala da izvuče žicu iz brusa, kako bi njom otključala vrata, ali su njeni nokti previše dugački za tako pipav posao.

Delovala je pripito, možda čak i pijano, pa sam odlučio da iskoristim situaciju. Zamolio sam je da joj pomognem i ja pokušam da izvučem iz brusa žicu.

Već posle par trenutaka je bila svesna da ja ne pokušavam da izvučem žicu, već da šakama lagano masiram njene gole grudi. Počeo sam da ih ližem, a za to vreme sam joj svukao suknjicu i gaćice. Svega par trenutaka kasnije već sam bio u njoj. Bila je vrela i vlažna, spremna za mene. U toj stegnutoj pozi jedva sam do pola mogao da prodrem u nju. Okrenuo sam je, postavio je tako da se laktovima oslanja o lavabo i ušao u nju do jaja. Vrisnula je. Pomislio sam da bih trebao da budem nežniji jer će možda neko doći, otključati nas i “spasti ove muke”.


Dok sam joj zabijao kitu samo je ponavljala “nemoj svršiti u mene”. Nije znala da ja nisam ni bio blizu svršavanja. Otvorili smo jednu od kabina, ja sam seo na WC šolju i nasadio je na moju kitu. Onako pijana pridržavala se za kvaku kabine dok sam joj silovito zabijao. Pribio sam je uz zid kabine, raširio joj guzove i nabio kitu u dupence. Vrisula je “Ne, nemoj. Nevina sam u dupe!” i to je ponavljala, mada me nije odgurnula rukama, što sam ja prihvatio kao znak odobravanja.

Postavio sam je da kleči na WC šolji i silovito je tucao u guzu, kadam sam bio pred svršavanjem rekla je “Stani samo malo mislim da mi je kod lavaboa ispalo lanče.”


Kada smo otvorili kabinu sa druge strane je stojao neki klinac koji je napaljeno drkao. Kada nas je video hitro je vratio kitu u farmerke i krenuo da izađe iz WC, ali je shvatio da su se vrata i za njim zaključala. Ona je veoma popaljivim glasom njemu rekla

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Anonimno komentira

    Toliko ti se sere da ne možeš da izdržiš i trčiš u javni WC hotela, a zatim bez problema jebeš prvu na koju naletiš, a i ti i mali bez problema ležete na pod i šolje javnog WCa. Priznaj da je poprilično nerealno. Bolje izdrkaj nego da napišeš ovako glupu priču.

Komentiraj