Čim ti jebeš dve matorke, možeš i meni da udovoljiš

U jednom malom mestu pored grada gde sam ziveo imao sam ujaka, majcinog brata i strica, ocevog brata. Obojica su bili ozenjeni. Ujak nije imao dece, a stric je imao dve cerke, ali starije od mene 2-3 godine. Cesto sam kao mali kod njih provodio letnji, a ponekad i zimski raspust. U vreme letnjeg raspusta, bivao sam i kod jednih i kod drugih po mesec dana.

Kod ujaka Ace i ujne Mire bilo mi je uvek lepo ali i neprijatno!.Moja ujna Mira je bila zena od 35 godina prilicno zapustenog izgleda. Za to je narocito bio zasluzan moj ujak. Valjda zato sto nisu imali dece nije obracao potrebnu paznju prema svojoj zeni, mojoj ujni, pa je poceo da juri za drugim zenama i da se odaje alkoholu! Moja ujna nije bila neka lepotica, ali je bila zgodna kao riba! Vise je bila mrsava, ali je bila skladna. Imala je i sise i dupe i noge! Kad bi nabacila koji kilogram bila bi mnogo zgodnija. Moj ujak Aca je bio vise van kuce a i kad je bio, slabo je razgovarao sa ujnom. A o nekom seksu medju njima nije moglo ni biti govora!

Jedne godine, bio sam kod njih. Moj ujak je bio zanatlija i radove je radio van kuce. Po ceo dan sam bio sam sa ujnom.

U to vreme, ja sam vec godinu dana jebavao tetka Micu i moju tetku Milku i vec sam primecivao razne signale koje su emitovale zene koje nisu zadovoljene, koje nisu dobro jebane, koje su zeljne kurca i dobre jebacine! Te signale je emitovala i moja ujna!

Dosao sam od kuce gde sam vrlo cesto jebao ili tetka Micu ili moju tetkicu. Kada sam polazio ovamo, kod ujaka, razmisljao sam da li cu naci neku zenu da jebem! Mladih devojcuraka za jebanje je bilo da se nadje, ali ja sam uvek prizeljkivao matorke! Uoci mog polaska ovamo, celu nedelju sam naizmenicno jebavao jednu pa drugu. Tetka Milka je znala da jebem jos jednu pored nje i bila je neverovatno fer kada me je “pustala” da jebem i “onu drugu”. I tada sam na poziv teta Milke odlazio na cuvene jebacke sastanke!

I tako sam primetio da je moja ujna Mira zeljna kurca! Nisam smeo nista da pitam, da pokusam nekakav razgovor na temu njenog izgleda. Morao sam da cekam!

No, pocelo je jednog dana ujutro. Moja tetkica Milka me je navikla na kafu (nisam bio pusac!) i ujutro sam sa zadovoljstvom pio kafu. Kako je bilo leto, toplo vreme, pravo iz kreveta sam u sorcu sedao u kuhinju gde je ujna spremala kafu. I ona je bila lagano obucena, u nekoj lakoj kratkoj kucnoj haljini. Primecivao sam da nema gacice; nije imala ni prsluce, takodje. Pri najmanjem pokretu kucna haljina se otvarala do kraja butina gde se jasno video njihov spoj! Bivao sam zapanjen, kurac mi se dizao! Nisam bio siguran da li sam tad video njenu picku. Mora da je bila obrijana! Pravio sam se kao da se nista ne dogadja, kao da nista ne primecujem! Kad god bi mi ujna okrenula ledja, rukom sam morao da pritiskam dignuti kurac!

Rating: 4.8/5. From 28 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
15. svibnja 2021. 18:08

Jesi li napravio ujni dijete.

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x