CUCKOLD: Gledaj sad kako me klinci razvaljuju, to si oduvijek želio

Erotske priče, cuckold, gledaj sad kako me klinci razvaljuju, to si oduvijek želio..

Ni po čemu neću biti jedinstven ako kažem da sam ja taj koji je bludan, a ona umjerena, racionalna i ta koja balansira da to sve ne pobjegne u krivom smjeru. Mislim da je tako i s većinom balkanskih parova. Naravno, riječ je o meni i o mojoj supruzi. Mlađa je točno 10 godina od mene, al usljed raznih okolnosti – iskustveno možda i duplo više jer je mene život vodio u raznim pravcima ponudivši mi razna iskustva. 

Snimao sam pornić u jednom austrijskom studiju sa svojh 18 godina, tj. moram reći da mi je bilo toliko iako sam možda čak bio i mlađi, a svoje prve orgije sam imao sa nepunih 21. Za pornić sam bio plaćen otprilike nekih 300 njemačkih maraka tada, ali iskreno nisam mogao vjerovati da me neko za to i plaća.

Nisam zadovoljio njihove kriterije da bih išao dalje, ali jesam svoje, te sam još i pare za to dobio. Mojoj sreći nigdje kraja. Orgije sam imao nepune četiri godine poslije toga nakon jednog rave partija u Beču na poziv jednog starijeg para. Njemu je bilo 50 i više godina tada, a njoj oko 40. Spominjem to jer pravim paralelu između nas dvoje koji smo na istoj starosnoj udaljenosti. Bila su tu još četiri momka i dvije djevojke, a nitko od nas nije bio stariji od 25.

Mladi i ludi, izobilje alkohola i raznih ostalih opijata, jedna noć za pamćenje koja ti podigne prag zahtjeva koje je docnije teško dostići. Ima i druga strana priče gdje sam također godinama strahovao da nisam neku bolest pokupio, te se podvrgavao stalnim pregledima, ali izgleda da sam imao imao ludu sreću s obzirom na zbroj spontanih okolnosti koji se zbio i u svemu dobro prošao, odnosno iz svega „čist“ izašao. To me je okuražilo i klasičan sex je nešto s čim se teško zadvoljiti poslije svega toga. 

I tako je bilo godinama. Sve dok nisam upoznao svoju sadašnju suprugu i zaljubio se. Osjećao sam se kao da je sve resetovano i vraćeno na staro.

Naravno, taj osjećaj nije dugo trajao, te sam stalno tražio više i još, ali ona me uvijek nekako uspjevala vratiti u realnost usprkos mom nekom trenutačnom nezadovoljstvu i zahtjevima za još većim uzbuđenjima.

Snimali smo se dok smo se jebali, pa smo se snimali pod maskama na jednom stranom online sajtu, te je pored nudizma to bilo najviše što mi je dozvoljavala. Dalje nije išlo, a s vremenom sam shvatao i da ne treba.

Živjeli smo dvije godine skupa, a onda smo se odlučili uzeti i ozvaničiti našu vezu. Zbog financija smo preselili u kuću njenih roditelja. Mi na jednom spratu, oni ispod nas, pa smo stoga imali običaj sjesti u auto i zbrisati na neki parking, odmaralište ili prirodu i tamo se dobro pojebati.

Iskreno, mene to nije nešto posebno uzbuđivalo, te sam i dalje provlačio svoje neke prijedloge za neki soft swing kad god smo upoznali neki zgodan par, jer sam vidio da bi to bio maksimum koji bismo mogli zajedno ostvariti, a i to večinom kroz neku šalu.

Naravno, na prvu sam bivao odbijen i to obično pitanjima tipa „zar ti ja nisam dovoljna“ i „da li volio gledati kako me drugi jebe“. Jednom sam i priznao da bi me možda više i palilo gledati kako kroz nju prodire neki drugi kurac, nego li sam jebati neku drugu curu pred njom. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx