Dijete sam incesta, moj djed je moj otac, a ovo je moja priča

Rexan Jones (23) iz SAD- dijete je rođeno iz incesta. Njezin je djed seksualno zlostavljao njezinu majku koja je ostala trudna, piše 24sata.hr

– Ja sam rezultat te trudnoće, on je moj djed i moj otac, a njegovo sedmero djece su moji tetke i ujaci, ali i braća i sestre – kaže Rexan. Kaže kako je njezina majka godinama trpjela zlostavljanje. 

Otac joj je obećao da neće dirati njezinu braću i sestre ako bude šutjela.

– Moja je majka otišla od kuće kada je imala 18 godina jer je shvatila da otac neće nikada održati svoje obećanje. Majka je odlučila prijaviti djeda i to istovremeno kada su ga prijavila i njezina braća – kaže Rexan. Obitelj se izolirala od svih i tvrdila je da je Rexanina majka ostala trudna s radnikom iz jednog hotela.

– No socijalna radnica nije odustajala. Obitelj je popustila i priznala da sam ja dijete incesta. To je kasnije dokazala i DNK analiza. Djed je osuđen na 20 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja i incesta – kaže Rexan. No zlostavljanje koje je njezina majka doživjela ostavilo je tragove.

 Majka se počela drogirati. Imala je i dečka. Počeli su me zlostavljati, fotografirali su me i snimke prodavali kao dječju pornografiju. Moja se majka objesila u kolovozu 1996. godine kada sam imala gotovo pet godina – kaže Rexan. Tada je brigu o njoj preuzela baka koja ju je tukla i psihički zlostavljala. Rexan je ostala trudna sa 16 godina i tada joj se život promijenio.

Bori se s depresijama

– Prestala sam piti i koncentrirala se na to da svojem djetetu dam život bolji nego što je bio moj – kaže Rexan. Kada je došla roditi u bolnicu, liječnici su je prijavili socijalnoj radnici jer je bila puna masnica.

– Imala sam sreću, to je bila ista socijalna radnica koja je pomogla mojoj majci. Posvojila me i dijete i ja smo počeli normalno živjeti. Završila sam školu. Kasnije sam se udala za oca svojeg djeteta, svoju ljubav iz srednje škole. Dobili smo još jednog sina. Moj suprug je postao marinac – kaže Rexan. Priznaje da se borila s depresijama i da je završila u bolnici za psihičke bolesti. Kasnije se razvela od muža.

– Ali imam nekoliko zaista dobrih prijatelja. Nova žena mojeg bivšeg supruga također mi je prijateljica koja mi puno pomaže i podupire me. Imam i terapijskog psa koji me smiruje kada imam napade panike – kaže Rexan. Dodaje kako jako voli životinje i u slobodno vrijeme pomaže u veterinarskoj klinici.

Sinovi su joj danas stari 6 i 4 godine.

– Sve što znaju o mojoj prošlosti je da sam siroče i da sam posvojena – kaže Rexan. Dodaje da je osnovala i grupu pomoć za ljude koji su preživjeli slične stvari u životu kao i ona.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx