Gospodine direktore, pa vi imate pravu batinu

Ja sam uspjesni poduzetnih na pragu 40-tih, imam svoju firmu i cesto dolazim u priliku povaliti neku od svojih zaposlenica. Ipak, dosta vremena vec izbjegavam takve situacije, jer poslije uvijek slijede ogovaranja, a narocito je ruzno kad se neka od njih previse zagrije za mene, ili mozda moj novac. To izbjegavanje mi je dosta dugo i polazilo za rukom, sve dok nismo zaposlili mladu pripravnicu plave kose, mackastih plavih ociju, tijela kao u gazele.

Vec duze vremena sam je mjerkao, a prilika za akciju ukazala se kad sam trebao ici na poslovni put u Italiju. Sa mnom je trebao putovati i netko iz pravne sluzbe, pa sam vjesto predlozio da to bude bas Natasa, naglasivsi da ce joj to biti dobro iskustvo. Mozete samo misliti o kojem sam ja iskustvu sanjario. Dok smo se dogovarali o putu u jednom trenu sam se totalno iskljucio, zamisljajuci njenje vrele pupaste usne na mom kurcu.

– Uh, sto bih dao da mi ga ta mala popusi – sanjario sam.

Ubrzo sam se vratio u stvarnost, objasnivsi svoju odsutnost, jakom glavoboljom. Nisam puno ni lagao, boljela me donja glava, jer mi je barem litra krvi navrnula u batinu izazvavsi nevidjenu erekciju. Odsjeli smo u elitnom hotelu, uzeo sam najljepse sobe, u namjeri da je ocaram svojim bogatstvom. Naravno, nisam zaboravio srediti da budemo soba do sobe. Stigli smo kasno navecer u Rim i imali smo predivnu veceru uz sampanjac i svijece. Sve kako treba. Nisam htio uprskati stvar te sam je tu noc pustio na miru, zahvalivsi se pristojno za ugodnu vecer i zazeljevsi joj laku noc.

Sutradan smo posao s talijanskim partnerima zakljucili na obostrano zadovoljstvo. Natasa je bila prava, sarmirala je sve sudionike sastanka i uvelike mi je bila od pomoci. Te smo veceri bili pozvani na bal, u cast mog poslovnog partnera koji je slavio 50. rodjendan. Nata, kako je od milja zovem, mi se pozalila da nije ponijela nista prikladno za takvu svecanost. Poveo sam je u elitnu cetvrt, napomenuvsi da je castim s haljinom zbog odlicno obavljenog posla. Bilo je veoma ugodno promatrati je dok je birala razne haljine i trazila moje misljenje.

– sto mislite o ovoj? – izasla je leprsavo iz svlacionice. Iako sam u tom trenutku pozelio da nema nista na sebi, moram priznati da joj je haljina savrseno pristajala. Bila je to tanka crna haljina na naramenice, koja je lagano padala na njene jedre grudi. Kako su se ispod haljine nazirale bijele hlacice, predlozio sam joj da bi uz haljinu bolje pristajalo crno donje rublje. Pruzio sam joj crnu tangu, dometnuvsi da joj grudnjak nije potreban.

– Dobro, ali nemojte ocekivati da cu sad izaci pred vas samo u toj krpici – nasmijesila se. Poslije sam je odveo u draguljarnicu te sam joj, iako se u pocetku protivila, kupio lijepu ogrlicu, tako da je sad stvarno mogla proci za princezu. Na balu je bila predivna, sve oci su bile uprte u nju dok je lebdjela na podiju, u njenoj haljini koja je bila taman toliko tanka da niste sigurni vidite li ono sto mislite ili je sve ipak samo djelo vase maste.

– Che bella donna?! – sapnuo mi je na uho moj partner kad smo odlazili sa zabave, kao da mi je htio naglasiti da takvo sto ne smijem propustiti. Natasa je dolazila iz siromasne obitelji, tako da joj se od cijelog tog glamoura, a pomalo i od sampanjca, zavrtjelo u glavi. Pred vratima sobe sam je njezno poljubio u obraz, bacivsi mamac.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx