Ispovijest: Uhvatila sam mamu u seksu s mojim dečkom

Istinita ispovijest, uhvatila sam mamu u seksu s mojim dečkom, Moja majka je imala novi imidž. Smršavjela je, počela nositi kratke suknje i više se šminkati, a promijenila je i frizuru. Ja sam bila u sretnoj 6-mjesečnoj vezi. Barem sam tako mislila…

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvijek u prevelikom šoku da kažem bilo što. 

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest mjeseci. Meni su 23 godine i brzo sam se zaljubila u njega i bila sam vrlo sretna. Njemu je 27. 

Prije četiri mjeseca, primijetila sam da se moja mama promijenila. Počela je ići u klub za mršavljenje i izgubila dosta kilograma. Počela je nositi kraće suknje i majice. Promijenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena. 

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Mojoj mami je 45 godina i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli. 

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja stavile u gostinjsku sobu jer je mama rekla da ne bi mogla podnijeti njegovo hrkanje cijelu noć. 

Popili smo još par pića, pričali još kratko i potom svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i vidjela da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dolje po čašu vode pa sam otišla vidjeti gdje je. 

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito što rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla reći ništa. Samo sam se vratila u krevet. 

Ostavio je mobitel kraj kreveta pa sam odlučila vidjeti što još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već tjednima.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primijetila da njih dvoje flertaju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu. 

Ne mogu vjerovati da su mi to učinili. Shrvana sam, i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna. Sve se to dogodilo malo prije Božića i ja sam još uvijek van sebe. 


Svi su me ispitivali što nije u redu, ali ja ne znam kako da to izgovorim. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj