Jebala Sam Svog Sestrića

Moja sestra je starija od mene 12 godina. Kada se udala i dobila sina, ja sam bila skoro klinka. Stefan se rodio kada sam imala 15 godina. Čuvala sam ga često, i bila mu omiljena tetka.

U 25 sam se i ja udala i dobila decu. Redovno smo ga vodili sa nama na more. Bio je omiljeno biće mojim ćerkama. Visio je kod nas stalno. A kada je krenuo na faks, jedno vreme je i živeo kod nas dok nije dobio dom.


Porastao je Stefan u pravog lepotana. Trenirao je svaki dan. Vajan i zgodan. Čim nismo kod kuće, uvek je dovodio devojke na sex. To sam provalila brzo. Svaka bi ga i poželela tako zgodnog.
Šarmantan i uvek nasmejan, plenio je pojavom.

Ja sam ga naravno volela iznad svega. Uspela sam da mu pročačkam telefon i računar malo. Na njima, mnogo snimaka kako jebe neke devojke. I to ih razvaljuje. Imao je veliki i lep kurac.

Počela sam da ga gledam drugim očima. Nije to više bio tetkin klinac. Nego ozbiljna muškarčina. Razvaljivač pravi. Moj suprug je bio dobar čovek. Ali to mi nije uvek bilo dovoljno. Odradjivao me u krevetu i tako je trajalo godinama. Bila sam željna da budem pojebana kako treba.
Zato sam i počela da zamišljam malog… onako kako nisam smela.

Redovno sam se samozadovoljavala misleći na njega i njegov veliki mišić u gaćama. Takav kurac bi me smirio sigurno. Postao mi je jaka opsesija. Krenula sam da ga izazivam pojavom. Da se oblačim kako bi istakla svoje obline. Ništa posebno, ali skladno. Sise jača trojčica, guza malo trćava, noge od folklora lepe. Slatko lice imam, baby face što se kaže. Po licu bi pomislili da mi je 25 a ne da sam blizu 40.
Svakim danom sam mu sve više stavjala do znanja šta osećam. Naravno ponašanjem, ne rečima. Čekala sam da mu vidim pravi pogled na meni. Da me ne pogleda kao tetku, nego kao žrtvu za sex.
Nosila majice bez brusa a raspalim bradavice da se cele ocrtaju.
I počeo je lepše da me gleda. Da mi upućuje lepe reči i komplimente. Mali se ipak primio. Verovatno nije kontao da nije on kriv za to. Nego njegova napaljena tetka.


Tog leta smo ga opet pozvali sa nama. Ali suprug zbog posla nije mogao. Pa je plan bio da idemo ćerke ja i on. On da bude tu pošto nam treba muško da ne budemo same tri devojke. Moje ćerke su skakale od sreće kada je pristao. Bogami i ja sam se obradovala. Eto prilike da nešto bude.

Stigosmo u Crnu goru i smestismo se. Niko sem mene nije znao kakav sam smeštaj našla. Odvojena soba sa bračnim kreveto. I soba sa krevetima na sprat. Tako da je Stefan morao da spava samnom.
Kada smo stigli, ja kao negodujem, nije ovako trebalo. Pa sam kao ljuta. On me smiruje i kaže da ne brinem. Evo on će dušek i na pod. Zovu ga sestre da on spava dole a pošto su one male zajedno će na sprat.


Ja kao prelomim i kažem.
„Tako je kako je. I ti si Stefane moje dete. Spavamo ovde, svako svoj pokrivač i rešeno. Neću da pravim dramu.“ Složiše se svi, a naročito Stefan. Odmeri me slatko od glave do pete. Mislim se ja, mali jebaće tebe tetka samo čekaj.


Odmah smo se presvukli i otišli na plažu. Ja obukla kupaći koji više otkriva nego što pokriva. Jebozovan kupaći mi se uvukao medju guzove, a napred prekriva bradavice i maleo preko. Sve da vidi lepo mali.
Namažem klinke i pošaljem u vodu i onda mu kažem.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38