Jebali smo se sa mladim parom, djeca nam mogu biti

Jebali smo se sa mladim parom, djeca nam mogu biti

Skoro deset godina ja i supruga ljetujemo kod čovjeka sa kojim smo se sprijateljili. Riječ je o jednom malom pitomom mjestu na crnogorskom primorju. U jednom dvorištu on ima dvije dvospratnice. Juli je pržio, stigli smo oko deset ujutro.


Dragi moji, sve je krcato, ali imam gore u potkrovlju jednu lijepu sobu sa zajedničkom kuhinjom.Vidjećete, gore je jedan par iz Kikinde, nisu bračni par, ali tu su, studiraju malo duže i žive kao muž i žena.


Otišli smo gore, smjestili se, žena je krenula u raspakivanje stvari, a ja sam sišao dole da razmijenim koju riječ sa gazda Žarkom i da popijemo po koju rashlađenu rakiju.


-Vidjećeš i čuti dragi moj, ono dvoje se jebu do iznemoglosti, i glasni su i nezasiti, pogotovo ona. Mislim da je ona Slovakinja, a i on ima neko takvo ime , Jan.


Pomislio sam u sebi, nećemo se mi tu zadržati duže od jedne noći, smio bih se kladiti u velike novce, ali ispostavilo se da nisam u pravu, da bih izgubio opkladu.


Meni su 53 godine, vitalan sam, zdrav, jak kao bik, obdaren i pojebljiv. Pojebao sam mnogo žena i djevojaka, a imao sam i priliku jer sam radio kao kontrolor u jednoj fabrici gdje su žene.


Moj kurac je žilav i jak, glavat i prošaran venama sa velikim jajima. Obim mu je velik, možda je i deblji nego što bih volio. Pečat svemu davao je glavić, koji je jedna mlada koleginica nazivala zvonom. Kurac mi je bio do 19 cm, ništa spektakularno, ali debljina ga je činila zvjerkom.


Na drugoj strani moja žena Milica imala je 46 godina, crnka lijepog tijela i lica. Sise četvorke sa prelijepim bradavicama. Pička joj je prelijepa, iznad usmina je lijepo oblikovani gusti crni trokutić.


Moja žena bila je veoma konzervativna. Nije voljela perverzije, ni tračeve, upražnjvali smo svega tri poze, nikad se u braku nismo pojebali dva puta za jednu noć. Samo jednom i ona je obavezno svršavala. U većini slučajeva svršavali smo istovremeno, bila je to stvar rutine. Milica je samo jednom primila moj kurac u usta, ali prijalo joj je kad joj ližem pičku. Mislim da je jedna od hiljadu, pojebao sam je prvi put nakon svadvbe, sutradan i bila je nevina. Da mi se dala prije, sigurno je ne bih oženio, jer mi je trebalo više. Sa Milicom sam se stalno svađao oko seksa, govorila mi je da sam manijak, mada sam bio normalan muškarac.


I da, svadila se sa jednom komšinicom u zgradi jer je preglasno svršavala i , kako reče, uznemiravala me, pa je ta jadna mlada žena morala otkazati stan i na moju žalost otići na novu adresu.


Čekao sam sa strahom, ali i sa nestrpljenjem noć. To dvoje mladih sam vidio tek onako u prolazu. Ništa posebno, čak su izgledali i smotano, on podugačak, sa dugim vratom, ona mršava, ali sa većim sisama i bubuljicama po licu.


Ali, već oko 23 sata naveče počela je da ječi . Moja Milica je čvrsto zaspala, umorna od puta i nije čula vrele komšije. Ječala je mlada komšinica, odmah iza zida koji nas je dijelio. Na svaki ubod njegovog kurca je ispuštala krik. A tek kad je svršavala. Kurac mi je htio pući, otišao sam u toalet i obilno svršio.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
29. studenoga 2022. 21:45

Odlično, nadam se da je istinita priča i nadam se da će da je pročita moja žena.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx