Mama i prijatelji 3.dio

Iste veceri, bio sam u svojoj sobi kada mi je pokucala na vrata. Usla je u sobu i sjela pored mene na krevet.

Mama i prijatelji 2.dio

Iste veceri, bio sam u svojoj sobi kada mi je pokucala na vrata. Usla je u sobu i sjela pored mene na krevet.

“Oprosti za ono sto si vidio danas, jednostavno se nisam mogla kontrolirati.”

Rekao sam da je u redu i da je razumijem. Pomislio sam u sebi “Kako je u redu ako se jebala sa moja dva najbolja prijatelja”.

Rekla mi je da nista ne govorim ocu. Priznala mi je kako se uzasno napali kada vidi neciji kurac i da se vise ne moze kontrolirati. Ja sam samo kimnuo glavom jer nisam znao kako da joj odgovorim. S jedne strane bio sam sokiran, dok s druge mi je bilo drago sto se otvorila prema meni. Rekao sam joj kako mi je bilo tesko gledati kako je Leo i Alen jebu.

Kurac mi se poceo dizati, a kako sam na sebi imao samo bokserice, ona je to takodjer primjetila. Blago se nasmijesila, uhvatila me za kurac i pitala zelim li da mi pomogne s ovim problemom i namignula mi.

Poceo sam drhtati od uzbudjenja i rekao da zelim. Svukla mi je gace i pocela pusiti. Osjecaj je bio nevjerojatan. Ubrzo sam bio blizu svrsavanja. Rekao sam joj da cu svrsiti, ona ga je izvadila i rekla da zeli da joj svrsim po licu. Kada sam to cuo, samo sam eksplodirao, a sperma je potekla po njenom licu. Nasmijala se i rekla neka odmorim.

Otisla je iz sobe, a ja sam ubrzo zaspao. Iduceg dana bila je strasna ljetna vrucina, a ja sam se odlucio rashladiti u nasem bazenu na napuhavanje kojeg smo postavili iza kuce. Kada sam se ohladio, izasao sam van i sjeo na rucnik pokraj bazena. Ubrzo mi se pridruzila mama koja je sa sobom donijela kremu za suncanje. Malo sam se iznenadio kada sam vidio da je obukla kupaci kostim. Bio je bijele boje i odlicni je isticao njene povece grudi, a donji dio je jedva pokrivao pola njene guze. Uvukao joj se medju noge, tako da se vidjelo pola njenih guzova. Usla je u bazen i ubrzo izasla. Kada je izasla, primjetio sam da se kroz bijeli grudnjak malo vide njene bradavice, a gacice su se dodatno stisnule i vidio sam obrise njene picke. Taman kada je zakoracila jednom nogom van bazena, culi smo

“Dobar dan susjeda, pazi da ne izgoris na ovom suncu.”

Bio je to nas stariji susjed, u 60-ima godinama. Nisam ga volio jer je uvijek bio pun sebe. Mama mu je odgovorila kako nece izgorjeti ako je netko dobro namaze i pri tome se smijala. No, oboje nas je iznenadilo kada je susjed dosao do nas. Mama ga je pitala zeli li se malo rashladiti u bazenu, da ce mu dobro doci na ovoj zegi.

“Nisam ponio kupaci, mogu jedino gol ako vam ne smeta.” Mama se sramezljivo nasmijala i pomalo iznenadjeno rekla neka samo izvoli ako se ne srami. Mislili smo kako nece nista poduzimati, no on je skinuo majicu i krenuo slidati hlace. Pogledao sam mamu koja je iznenadjeno gledala u njega. Sjetio sam se sto mi je rekla proslu noc kako se napali kada vidi neciji kurac. Zanimalo me kako ce reagirati.

Susjed je do tad skinuo hlace i krenuo skidati gace. Skinuo ih je do koljena kada je mama uzdahnula. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio. Ispred nas je stajao susjed, a imao je penis dug barem 21 centimetar i po njemu su se vidjele zile. Ne bi ocekivali takav alat na covijeku koji izgleda dosta staro. Usao je u bazen i pitao nas zelimo mu se pridruziti. Mama je odmah usla, dok sam se ja neckao.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Jovče ivanov
Jovče ivanov
Guest
27. rujna 2020. 09:39

To draga droljo ja pravi fenomenjabite isto poželeo u krevet

Jovče ivanov
Jovče ivanov
Guest
27. rujna 2020. 09:41

Kada bi bila moja žena jaču gu puštim dase ebe kad xoče sas koga želi

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Jovče ivanov
26. ožujka 2021. 12:55

Volio bi ti ja probati zenu,sigurno bi bila vatrenija i radila neke stvari sa mnom sto ne radi s tobom.

Darko
Darko
Guest
15. svibnja 2021. 04:36

Zakon kuja za rasturanje

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
4
0
Ostavi svoj komentarx