Mila je talent za oralna zadovoljstva

Netko je pozvonio na moja vrata. Bila je to Mila. Njezina plava kosa je bila u loknama, još uvijek dosežuci završetak kicme. Izgledalo je kao da ima duplo više kose nego prije. Bilo je predivno. Tamno sjenilo i lajner isticali su njene predivne oci. Njen make-up bio je perfektan sa debelim crvenim karminom isticuci njene pune usne. Tek njezin miris. Fantasticno. Imala je kratku usku majicu na sebi. Tako uska, pripijena na njenim grudima cinila ih je nevjerojatno velikim iako su one to vec bile. Vjerojatno da je imala tanki mrežasti grudnjak jer sam mogao vidjeti kako se njene tvrde bradavice oslikavaju na majici.

Pogledao sam prema donjem dijelu njenog tijela. Nije bilo mnogo od njene crne kratke “suknje”. Bila je tako kratka dosežuci do polovine njenih butina. Crne mrežaste carape dosezale su knap do rubova njene minice. Prolazeci pored mene dalje u sobu mogao sam vidjeti dio golih butina izmedu carapa i suknje koja se povlacila nagore prilikom hodanja. I naravno, nosila je velike štikle koje su isticale cvrstu liniju njenih nogu. Bila je božanstvena. I više nego to.

Bila je najljepša opcinjavajuca stvar koju sam ikad vidio. Ako je pokušala izgledati kurvanjski, naci taj image kurve onda je u tome uspjela u potpunosti. Promatrajuci njen izgled i ljepotu kurac mi se poceo dizati i želio sam je pojebati odmah tu na brzaka. Kao Marlon u “tangu” uz zid.

Mila je pocela o tome kako joj je bilo veoma lijepo i kako je uživala prošle noci na tulumu. Kako je noc odmicala, tako sam tražila sve više i više” pricala je. “Nije mi bilo dovoljno. Tražila sam njihove penise. Željela sam njihovu spermu. Željela sam ih mojim ustima, na mojem licu, duboko u mom grlu. Što sam ih više primala više sam ih željela. Svidjelo mi se to što sam bila u prilici zadovoljiti toliko muškaraca. I jesi li vidio kako su poludjeli kad sam pocela gutati To me je zapravo palilo što sam mogla isprobati neke perverzije zajedno sa njima. Znam da su uživali gledajuci kako to radim. Svaki put kad pomislim o tim “prljavim” stvarima koje sam probala naprosto poludim od želje da to uradim opet. Dok sam se vozila k tebi, razmišljala sam o tome što bih željela uraditi sa tobom kad stignem ovdje. I sjetila sam se da si pricao o nekim tvojim kontaktima u porno industriji. Možda mi središ jedan, film mislim”

Seks je bio jedina stvar u njenim mislima. Željela je živjeti život, jebati se, pušiti i isprobati sve najperverznije stvari koje covjek može zamislit.

“Svida ti se kako sam obucena?” Upitala je. “Što ti misliš?”

“Kome se ne svida” Odgovorio sam. ” Zapravo, iako se ne skineš možemo se pojebati odmah, rastrgat cu ti odjecu.”

Mila je ne cekajuci skinula majicu i otkopcala suknju puštajuci da padnu na pod. Ispod nije imala niti grudnjak niti gacice. Stajala je tako gola samo sa crnim mrežastim carapama i pojasom na sebi. Brzo sam se skinuo i povukao Milu na sofu sjedajuci prvi sa kurcem u punoj erekciji. Uhvatio sam je oko struka navodeci je da sjedne na njega. Sjela je na moje medunožje nabivši se na njega jednim pokretom skroz do jaja. Ljubili smo se istražujuci jedno drugom usta dok se ona jebavala na mom kurcu jašuci, masturbirajuci ga svojom pickom. Prekinula se ljubiti i spustila svoje usne na moje desno uho dok je dalje nastavila jahanje na mojoj cvrstoj palici. Šaputala mi je o njenim željama.

Rating: 3.7/5. From 11 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x