Mlađe je slađe,on je onaj pravi

Imam 30 godina i mislila sam da sam davno nadišla maštanje o nedostižnim muškarcima. Pogotovo onih s televizije. Ali jedan pjevač prije nekih godinu dana to je promijenio. Mlađi je od mene ali ne kaže se đabe mlađe je slađe.Počela sam jako da se palim na njega. Kada bih zamišljala njega dostizala sam snažne orgazme.I svoje partnere zvala bih njegovim imenom. To ime me je još više palilo.Ne moram ni napisati o kome se radi lako je zaključiti kada kažem da mi je jedna od omiljenih pjesama pjesma njegovog oca “Ti za ljubav nisi rođena.” Ta pjesma opisuje moj život.

Do svoje tridesete nisam još našla pravu ljubav. A imala sam prilično dosta muškaraca u svom životu. I svakog bih zvala njegovim imenom posljednjih godinu dana.Noćima bih se samozadovoljava maštajući o njemu. Znam svaku crtu njegova lica na pamet.

Prije nešto više od tri mjeseca upoznala sam divnog i prezgodnog muškarca. Svaki dan smo istim putem išli na posao i sretali se redovno ali tek prije nekih tri mjeseca sam ga počela zamjećivati. Prvo sam primjetila njegove predivne plave oči.Taj dan sam se zadržala na poslu i bila razočarana što ga neću vidjeti. O kako sam se prevarila. Čekao me na raskrižju gdje ja skrećem u svoju ulicu. Nisam mogla vjerovati kada sam ga vidjela. Kada sam prolazila kraj njega zaustavio me i pitao koliko je sati. Odgovorila sam mu i tako smo počeli čavrljati.

– “Da se napokon upoznamo.” pružio mi je ruku i predstavio se “Nikola” rekao je. Nisam mogla vjerovati, zagrcnula sam se i zaprepastila. “Nešto nije u redu” upitao me.

– “Ne, sve je u redu, Nikola. Imaš predivno ime.” rekla sam i ja sebe predstavila. Počeli smo se redovito viđati i upoznala sam ga sa svojim drugaricama.

– “Je li on onaj pravi” pitale su me.

– ”Osjećam da jeste” rekla sam sa smješkom. Naravno one nemaju pojma o mom mašatanju i zanesenošću našom pjevačkom zvjezdom, sinom naše legendarne folk zvijezde. To nisam mogla s nikim podijeliti.
Nikola i ja nismo odmah uskočili u krevet tek par dana kasnije. I bilo je FENOMENALNO!!!

Doveo me u svoj stan i zatvorio mi svojim rukama oči. Uveo me u sobu i spustio ruke. Bila sam dirnuta do suza. Krevet je bio posut laticama ruža.Upalio je kasetofon i počela je nježna i lagana muzika. Dugo smo se ljubili. Nikola je milovao moje tijelo koje je drhtalo i polako me skidao.Ljubio mi je vrat i kada me potpuno skinuo zadivljeno je uzdahnuo.

– ”Prelijepa si” rekao je. Osmjehnula sam mu se i skinula mu majicu. Izljubila sam mu ta snažna prsa dok sam mu otkopčavala hlače. “Vau” nisam se mogla susdržati kada sam mu opipala međunožje. Bio je ogroman i tako tvrd. Čučnula sam ispred njega i uzela ga u ruku. Par puta sam mu nategla kožicu a onda ga oblizala. Jezikom sam kružila po glaviću a on je uzdisao i stenjao.Strpala sam ga u usta i strastveno pušila.Nikada tako nisam uživala u pušenju.

– “Ohhh…aahhh!!!!ajjjj…!!!” počeo je glasno stenjati i glasan uzvik zadovoljstva usta mi je napunio spermom. Podigla sam se a on me čvrsto zagrlio i izljubio lice. Malo se smirio i spustio usne na moje sise. Strasno ih je ljubio, pa je počeo jezikom kružiti oko bradavica.

– “Ah!Aaahhh…mmmmm…”uzdisala sam od ugode i ljepote. Kako mi je bilo lijepo. Cijelim tijelom prolazili su mi trnci a ugoda je bila sve jača i snažnija. Legli smo na krevet i izljubio je cijelo moje tijelo. “Oh Nikola… Nikolaaaaa!” samo je izlazilo iz mene. On je jedini koji me nije u čudu gledao :-). Nastavio me ljubiti i spustio se do mog međunožja koje je vrilo. Polizao mi je klitoris”Aaahhh!!!” ciknula sam i zadrhtala. Tada sam osjetila njegov jezik kako prodire u moju unutrašnjost. Joj kako je bilo lijepo.Kažiprstom je masirao moj klitoris a jezikom prodirao i kružio u mojoj vreloj pički. Osjetila sam kako me diže vrhunac. “Ohhhh Niđoooooo” zavrištala sam u zanosu. Duboko sam disala i jecala. Podigao se nad mene i poljubio me. Oboje smo se gušili od strasti.Glavićem je trljao moj klitoris.”Ahh…ah” počela sam jecati.Tada sam ga osjetila na ulazu u moju unutrašnjost koja je bila spremna da ga primi.

– “Daj Nikola…Hajde Niđo jebi me… Želim te Nikola” stenjala sam.

– “Jako ti se sviđa moje ime, stalno me zoveš imenom” rekao je smješeći se. Tada je na kasetofonu počela pjesma “Ako si sama”. Kada sam čula taj glas bila sam gotova.

Cija si ove noci, tugo
kad si mi zelja najveca
i ove noci spavam s drugom
samo da se tebe ne secam.

Čvrsto sam ga zagrlila i počela se tresti a on mi ga je nabio snažno i jako. “Aaaaahhhh” prostenjala sam i zabacila glavu. Polako ga je vadio a brzo i snažno nabijao natrag.Bez prestanka sam jecala, dahtala i stenjala. Suze su mi navirale od ljepote i ugode.Zamislite kako mi je bilo lijepo uz taj glas na radiju. A i Nikola 🙂 je bio fenomenalan tehničar. Imao je i alat ali i tehniku. Izludio me!! Tijelo mi se počelo uzdisati i grčiti. “Aaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!!!!!” vrisnula sam u naletu nezapamćenog orgazma. Zagrlio me i držao dok sam se smirivala a njegov tvrd i nabreknuo kurac još je bio u meni. Osjetila sam ga kako pulsira. Polako ga je izvadio i rekao da ustanem. Okrenuo me i stao iza mene. Polako i nježno gurao ga je u moju pičku koja se tako brzo navlažila i s lakoćom ga primila.Objema rukama zgrabio je moje sise. Tucao me i mjesio ih svojim snažnim rukama.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare