Moj sin (Istinita priča)

Zovem se Aleksandra imam 60 godina ,ovo je moja ispovest. Tema je teska ali istinita -svaki drugi dan imam sex sa svojim sinom jedincem- i molim da svoje zgrazavanje ostavite za neko vreme posle čitanja priče,kad vam se slegnu utisci i dobro razmislite o svemu što ćete pročitati. Priča spada u kategoriju erotskih , incest ali joj posebnu konotaciju daje splet okolnosti i sama situacija koja dovodi do nje. Sada čitaj a onda o svemu dobro razmisli.

Bila sam u braku celih deset godina ,sa muzem u uzajamnoj ljubavi i poštovanju jedino što je nedostajalo bila su deca sve smo pokušali ali jednostavno nije išlo ,kad smo lagano već odustajali u mojoj 40 godini ostala sam u drugom stanju , na veliku steću i radost mene i mog pet godina starijeg muza.Sve kockice su se slozile, obrazovani uspešni ljudi dobro situirani, i došao je na svet i mali sinčić kao šlag na torti zivota.

Već kao mala beba je pokazao neke znake koji su ukazivali na pojavu nekog od spektra autizma , tako da je nakon četri godine obilazenja lekara , stigla i zvanična dijagnoza koja je samo dala ime teškoj situaciji u kojoj smo ja i muz bili sa svojim sinom već četri godine. Ko je ikad imao bilo kakav dodir sa decom koja imaju ovaj problem znaju da je to poremećaj ponašanja sa hiperaktivnošću, hipersenzitivnošću. Stalni izlivi besa i neartikulisano ponašanje sa vrištanjem i samopovredjivanjem je postala naša svakodnevnica.

Teška vremena su bila pred nama , bilo je potrebno mnogo muke i razne stručne pomoći da bi se stanje dovelo na nivo podnošljivog , a naš sinčić doveo u stanje da je kolko tolko samostalan i spreman za normalan zivot u skladu sa svojim stanjem. Zivot je tekao svojim tokom naizgled tezak ali ipak divan , imali smo divnog sina koji je za druge bio bolestan a za nas divan ali samo drugaciji, radovali smo se svakom njegovom uspehu neizmerno, prvi koraci prve nerazumljive reči ali reči.

Prvi samostalni obroci , sam se oblačio , sam se spremao za spavanje. Svaki uspeeh je bio ogroman , polazak u školu za decu sa posebnim potrebama izazvao je ushićenje nije sve tako crno zar ne. Slabo je govorio ali naš stalni zajednički rad nam je omogućio da ga razumemo i kad bi to drugima izgledalo nerazumljivo. Rastao je bio je divan pun ljubavi i jako lep dečak, ali nepoverljiv prema bilo kome sa strane potpuno upućen na mene i supruga, mi smo mu podredili naš zivot nismo više provodili vreme kao muz i zena , sex šta je to? Ali to je naš usud mislili smo , kako je vreme prolazilo kad je sin napunio 10g. znali smo sa je pubertet tu , sa lekarima smo pričali o mogućim promenama koje mogu biti jako loše po njega, savet je bio da probamo da mu olakšamo koliko god budemo mogli. Trudili smo se da kod njega nikad ne izazivamo izlive besa koji mogu biti jako neprijatni i po njega i opasni , tako smo ga malo i razmazili mada to nije u onom smislu kao kod druge dece. Još kao mali je spavao sam ali bi veoma često dolazio u naś krevet noću , uvukao bi se pripio uz moja ledja i zaspao.

Sad je već bio veliki dečak , primetila sam ,bilo je leto, da kad dodje noću da ima onu prvu dečačku erekciju. Uplašilo me je kako će na njega delovati promene koje su se dešavale u njegovom telu pod naletima hormona. Jedne letnje noći , osetila sam kad se noću uvukao u krevet i pripio uz moja ledja sa osetnom erekcijom je , bila sam u laganoj letnjoj spavaćici , pokušala sam da se odmaknem ali me je jako obgrlio rukama i lagano počeo da se trlja od moju guzu, pokušala sam da ga sklonim , negodovao je burno i nastavio . Ubrzavao je ritam trljanja koji mu je izazivao zadovoljstvo koje sam osetila drhtajima koji su mu tresli telo , kratko je trajalo i smirio se i zaspao. Pričala sam sa muzem i doktorima i svi su mislili da je to , normalno,prolazno i da će brzo odustati . Ja sam za svaki slučaj spavala u pidzami koliko god bilo toplo, da nebi bilo nikakvog povoda.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
15 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
mmirkovic881
mmirkovic881
Guest
29. prosinca 2020. 00:09

Gospođo nemojte me krivo shvaiti ja sam ovdje došao razbistriri glavu i malo se olakšati. Od vaše priče mi se spustio kurac i spustili ste mi volju za zivotom. Ovo je bolesno

milojko
milojko
Guest
Reply to  mmirkovic881
26. srpnja 2021. 00:00

a sto citas kad to ne volis

Djura
Djura
Guest
3. siječnja 2021. 14:07

Lažna priča

goran
goran
Guest
9. siječnja 2021. 21:00

gospođo nisi ti jedina majka koja se jebe sa sinom. Znam nekoliko majki koje se jebu sa zdravim sinovima koje su uhvatile sinove da drkaju i da nebi drkali jebu se sa njima. Kada se već duže vreme jebeš sa sinom zašto ga nepustiš da ti digne noge i dobro izjebe i uživate i on i ti. Moglabi da ga naučiš da ti liže pičku i da mu pušiš kurac. po mom mišljenju jebanje sa sinom nije ništa strašno. U takvim slučajevima i otac jebe ćerku da bi joj omogućio užitak i slast.

milojko
milojko
Guest
Reply to  goran
26. srpnja 2021. 00:01

meni je okej i pali me

Nemiran
Nemiran
Guest
9. siječnja 2021. 21:39

Jeli mu pušiš?

samm
samm
Guest
28. veljače 2021. 03:01

svaka cast prava majka nikakva greska sta smeta

milojko
milojko
Guest
Reply to  samm
21. studenoga 2021. 11:39

da dug treba uzivat

samm
samm
Guest
19. lipnja 2021. 04:22

bravo samo nastavi sta smeta nemoj samo da zatrudnis a sto te jebe mlad kurac nista lose.

Ivan
Ivan
Guest
30. lipnja 2021. 16:20

Sve je to ok nabijanje na mladi kurac sigurno ti prija samo malo proširite vidike pomaz malo mačkicu da ta gleda malo mu uvali glavu među noge da te poliže popuši mu ga a ni muž nemoj da samo statira

paki
paki
Guest
18. studenoga 2021. 20:45

gospodjo mozemo li se upoznati

milojko
milojko
Guest
21. studenoga 2021. 11:38

90 posto sinova masta o majci nema tu nista loseg ako je obostranotrebaju uzivati

Djura
Djura
Guest
Reply to  milojko
10. svibnja 2022. 23:46

Kako bi ja sa mojom mamom vodio ljubav.

Ivan
Ivan
Guest
Reply to  milojko
18. lipnja 2022. 16:20

99posto onaj jedan su debili ko joj ga nebi uvalio

Cane
Cane
Guest
22. kolovoza 2022. 14:07

Ja svoju tastu 63g ima a obozava moj kurac vise je jebem nego zenu

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
15
0
Ostavi svoj komentarx