web hit counter

Molim te budi pažljiv nisam ga nikad primila u dupe

,, Dolazi spremna sam  ” bila je koja me probudila tog nedeljnog jutra. Ta poruka bila je od Ivane devojke sa kojom se cujem pola godine preko neta. Odma sam nazvao druga da mu trazim novac za put i kljuceve od stana sobzirom da je Ivana bila iz budve a ja iz pg.

Kada sam dosao kuci setio sam se njene recenice da voli da popusi samo obrijane i pre nego sto sam krenuo otisao sam da ga obrijem nadajuci se iako ce biti prvi put da se vidimo da ce makar panuti pusenje. Kada sam krenuo poslao sam joj poruku da bude spremna za sat ipo i da me ceka na stanici i objasnio joj u kojoj sam odjeci da bi me prepoznala.

Kada sam usao u vidio sam da je poluprazan i otisao sam u gornji deo zeleci da na miru razmisljam o susretu koji me ceka. Dok sam putovao razmisljao sam o Ivani jer sve sto sam znao je da je starija od mene 3 godine tj da ima 30 godina da je visoka 170 grudi dobra trojka a za , sobzirom da je znala da je to moj omiljeni deo tela kod zena, je rekla da to sam procenim kada je vidim. Uzbudjenje je bilo veliko jer dugo je trebalo da pristane da se vidimo sobzirom da me nije poznavala. Tokom puta sve vise razmisljajuci o njoj i o nasem susretu kurac je poceo da bude sve kruci a sobizrom da nisam imao sex od raskida sa devojkom zelja je bila sve veca. Posto nije bilo nikog u tom delu autobusa izvadio sam ga i polako nadrkavao zeleci da bude spreman za akciju ako dodje do nje. Kada sam stigao na stanicu pozvao sam je:

– Gde si ? pitao sam je.

– ,, Odmah iza tebe” odgovorila je i kada sam se okrenuo ispred mene je stajala veoma lepa devojka crne kose i zelenih ociju. Po njenom osmehu zakljucio sam da je zadovoljna sa onim sta je videla .

– ,,Gde cemo?” pitao sam je.

– Idemo odmah kod tebe zima je” rekla je i osmehnula se.

Dok smo hodali pustio sam je dva tri puta ispred mene da bih joj osmotrio dupe a primetivsi to ona je namerno podigla jaknu da bi joj bolje osmotrio dupe. Imala je podignuto i zategnuto dupe osrednje velicine. Kad smo usli izvadila je bocu vina iz tasne i rekla da moramo da proslavimo nas prvi susret. Dok sam otvarao vino ona je ustala da razgleda stan. Cim sam otvorio vino nisam mogao vise da izdrzim ustao sam i prsiao joj odpozadi pribio je uza zid pomjerio joj kosu u stranu i poceo da je ljubim po vratu dok je moj nabrekli kurac tacno upao izmedju njenih guzova.

– ,, Mmmm vidim da si dosao spreman i pod punom opremom svidja mi se to,, rekla je i izbacila dupe jos vise i sa njime mesala po mom nabreklom kurcu dok sam ja jednu ruku ubacio u njene farmerke i osetio jednu predivnu glatku i usnu pickicu koja je vec vlazna bila od uzbudjenja. Drugom rukom uhvatio sam je sa sisu koja je bila veoma cvrsta sa prelepim bradavicama. Izvadio sam ruku iz njenih farmerica okrenuio je i stavio prst izmedju nasih usana da zajedno olizemo sokove sa njene pickice.

Nakon toga gurnuo sam je na krevet i polako skidao deo po deo sa nje i spustao se od vrata prema dole sve do njene pickice. Ubacio sam prst i poceo da obradjujem njenu unutrasnjost dok sam je lizao i sisao njene sokove. Uvijala se i uzdisala sve vise i jace kad sam joj ubacio drugi prst. Pocela je da se trese od orgazma a ja nisam prestajao vec poceo da joj lizem anus spremajuci da joj popunim i tu rupicu. Ivadio sam prste i prislonio joj da oblize sokove i nakon toga jedan vratio u pickicu dok je drugi polaku ulazio u njenu guzu. Jauknula je i molila da joj gurnem sve dublje i dublje pokusavajuci da se i sama nabije sto vise na mojim prstima. Kada je svrsila opet je olizala sve sa mojih prstiju i gurnula me u fotelju.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx