Napaljena obitelj, napravili smo incest orgije – I dio

Ni sam ne znam kako je sve krenulo, moja ćerka Ivana oduvek je bila prava mezimica u porodici, jedinica, žena i ja nismo mogli više da imamo dece pa smo oslučili sve njoj da pružimo. Kako je oduvek bila lepa i moderna momci su u našu kuću počeli da dolaze sa njenim polaskom u Srednju Školu, i to neki i po 4-5 godina stariji od nje. Uvek kad sam imao vremena pričao sam joj da se čuva i pazi, da ima svakakvih tipova, ali ona izgleda nije mnogo marila, pa kad je bila treća godina Srednje Škole, već je imala nekog dečka koji dolazi po nju kolima, ja sam vikao na nju, hteo da joj zabranim izlaske, ali ako joj to uradim biće još gore, ali jedno veče uoči njenog izlaska zauvek je promenilo moj odnos prema njoj. Uvek kada je izlazila ja sam odlučivao da budem van kuće da ne bi video s kim izlazi i tako izbegao nerviranje.

To veče sam rešio da ostanem u kući…

Posle dugog vremena provedenog u kupatilu Ivana je izašla iz njega sa peškirom oko glave i oko tela, video sam da je izralsla u pravu devojku, ali kada je Ivana izašla spremna za izlazak, nisam mogao da skinem oči sa njenog tela, na sebi je imala tanku letnju haljinicu bele boje, a njene grudi su kiptale iz nje, nisam znao kolke sise ima, a u donjem delu je bila viđena crvena tanga.

Takva će popaliti svakog momka u gradu, rekla je samo: ”Ćao mama, ćao tata”, i izašla je, a ja sam video je da ulazi u crni BMW i odlazi…

Kada sam se vraćao u sobu primetio sam ispupčenje na mom šortsu, nisam mogao da verujem digao mi se na rođenu ćerku!!!

Kada se napupčenje smirio primetio sam da je moja žena zaspala na kauču, a ja sam se uputio u Ivaninu sobu(koju prehodno nije zaključala žureći), a tamo sam pronašao na njenom krevetu tangu narandžaste boje, počeo sam odma da ih mirišem, imala je ukus Ivaninih sokova i pice, a onda sam ih stavio oko kurca i počeo silovito da drkam, kada sam bio pri kraju otišao sam do WC-a i sa sve tangom oko kurca svršio. Tangu sam na kraju vratio gde sam je i našao, a onda krenuo u dalje razgledanje sobe, od gaćica najviše je imala tangi, različitih boja, imala je nekoliko providnih ”bokserica”, sa čipkom kolko oćeš, a grudnjaci su joj bili veliki i sjajni, uživao sam u njima, a onda je naišlo pravo iznenađenje, pri samom dnu ormara sa njenim donjim vešom, pronašao sam vibrator!!!!

Nisam mogao da verujem da moje ćeka ovo koristi. Kada sam sve vratio na svoje mesto, odlučio sam da je pojebem kako znam i umem.

Od tog dana želeo sam da je po svaku cenu prvo vidim golu, a zatim je i nataknem na svoj kurac. Pokušao sam da je špijuniram kroz klučaonicu, ali nije išlo, jer se slabo videlo, a kada je bila sa druge strane, tako da pogled nije dopirao do njenog nagog tela, a do prozora koji gleda na kupatilo je bilo nemoguće gledati, jel bi onda sigurno bio viđen od prolaznika i komšija kako buljim u svoje sopstveno kupatilo.

Svakodnevo sam na internet sajtovima tražio nešto o incestu, odnosu oca i ćerke čitao erotske priče, gledao neke filmove, ali kada sam naišao na čuveni Tabu nisam bio ni malo ravnodušan. Scenu kada ćerka u drugom delu jaše oca, i kada doktor koji leči ljude koji su imali incest, kara svoju prvu ćerku na kraju, a u nardenom delu uspeva da pojebe i drugu, dalo mi je dodatnu snagu da istrajem u svojoj želji.

Jedno veče došao sam kući posle ponoći, žena je sedela na kauču i gledala neki film, kada sam je pitao gde je Ivana, ona je odgovorila tušira se! Pomislih kako je mrak, i malo ljudi ima na ulicama da bi mogao da zvirnem kroz prozor kupatila. Napolju nije bilo nikoga, uzeo sam stolicu sa terase i počeo polako da otvaram blago zatvoreni prozor.

Kada je prozor bio dovoljno otvoren bacio sam pogled i video Ivanu kako navlači gaćice, nisam joj uspeo međunožje videti, ali zato sise su joj bile predivne, velike i čvrste. Kada je obukla grudnjak i ja sam se spustio sa stolice i srećan ušao u kuću. Kada je izašla, brže bolje sam ušao u kupatilo i brzo svršio. Tada je imala 18 godina, a prošlo je bilo godinu dana od kad je želim.

Moja fantaziranja su nastavljena, ali kada je dve godine nakon toga u našu kuću došao Stanko sve se promenilo, pa i Ivana. Stanko je sestrić moje žene koji je došao iz unutrašnjosti da studira, pa da ne bi plaćao smeštaj odseo je kod nas. Ivana je počela da snjim izlazi da mu pokazuje čari našeg grada. Kada je prošlo oko godinu dana od stankovog dolaska, dobili smo poziv od njegove porodice da leto provedemo kod njih u banji.

Računali smo žena i ja na jeftin i dobar odmor, a za Ivanu smo predpostavljali da će ići na more sa nekim svojim dečkom ili sa svojim drugaricama. Međutim kad nam je Ivana saopštila da želi sa nama na odmor, u prvi mah nisam mogao da poverujem, a onda sam bio srećan jel ću gledati svoju ćerku u kupaćem kostimu skoro svaki dan, a možda je i vidim konačno golu, ili ako baš imam sreće da je znate već šta….

Tokom celog puta Ivana je pričala kako joj je super što zajedno idemo na odmor, da joj je bilo dosadno sa momcima i drugaricama prehodnih godina. Malo čudna priča, pokušavao sam da pronađem pravi razlog zašto je krenula sa nama, svašta mi je prolazilo kroz glavu…

Kada smo stigli kod ženine sestre, fino smo se smestili i već narednog dana krenuli svi skupa na kupanje.

Jedva sam čekao da vidim Ivanu u kupaćem kostimu i plašio se na ne obuče neki provokativni sa tangom i velikim dekolteom, jel bi onda morao da je iz pristojnosti prema ostalima vratim da se pristojno obuče. Međutim nije bila provokativna već sasvim obična u žuto-crnom dvodelnom kostimu. U njene sise biljao je svaki muškarac, a njeno sjano dupe, sa onako raširenim kukovima, teralo je skoro svakog muškarca da se okrene za njom.

Posle jedno sat vremena u vodi i na suncu, Ivana i Stanko rekoše da idu da malo prošetaju, tj da joj Stanko pokaže Banju.

Oko cele banje bila je šuma koja je bila idealna za beg od sunca. Kada sam malo ustao video sam kako Ivana i Stanko skreću s puta i ulaze u šumu, pitao sam se zašto? ? ?

Odmah sam krenuo za njima da vidim gde su se uputili… Kada su duboko ušli su šumu nisu imali pojma da ih ja pratim, bili su zagrljeni sa rukama oko struka, a stankova ruka je pomalo  milovala ivaninu guzu!Nisam mogao to da pomislim, nije valjda da je on jebe, ali ipak sam smatrao da samo ima želju za tim kao i ja.

U strahu da me ne primete izgubio sam trag za njima, ali samo nekoliko metara kasnije u jednom žbunu video sam kako se nekako pomera i čuo nekakve glasove zadovoljstva, reših da se popnem na jedno drvo i vidim ko je i šta radi, a onda umalo nisam dobio infarkt!

 

 PRETPLATA

Rating: 3.4/5. From 14 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare