Please wait...

Napaljena žena od 45 godina jedva je čekala osjetiti mladog u sebi

Izazivši iz veze sa Ivonom, vrijeme sam opet tratio uludo.. Što izlazeći, što chatajući, što radeći neke posliće onako usputno… Ali ovaj puta sam poželio uspjeti poševiti stariju ženu i to mi je bio cilj na chatu…

Vrijeme je prolazilo, rijetko tko bi se javio momku od 23 godina na chatu a da je u stvari s one strane pravo pravcato žensko. Ali nakon nekog vremena, jedna gospođa ribica zagrizla mamac.. Javila mi se Ljerka od 45 godina, dama koja je živjela u jednom gradiću na moru…

U prvi mah i tren to je bilo najobičnije dopisivanje i kraćenje vremena bez ikakve pomisli da bih mogao uspjet pojebat ju… Prvenstveno radi daljine, a onda i pomisli da nemam šanse kod nje.. Sms po sms, saznao sam sve.. Udana, 2 sina , kućanica… I tako smo se tipkali par dana a kad je jedno jutro doletila slika od nje….

Slika autoportreta slikanog u ogledalo.. Ljerka je sjedila na svom krevetu, u crvenom donjem rublju… Dojke je izvadila iz košarica grudnjaka, gaćice spustila do ispod koljena, raširenih nogu koje su pokazivale smjer prema njenoj  zreloj pičkici… Šokirao sam se, a još više kad sam pročitao text u kojem je pisalo jel bi me jebao… Odmah sam odgovorio sa jednostavno da.. I krenuo joj slikat svog kuronju koji je već stajao u zraku.. Jednostavno ta njena slika me očarala i kara je bila tvrda poput kamena dok sam uzvraćao poruku i dodao kad i gdje sex… Vjerovatno joj se svidjela moja kara kad je rekla da će smislit nešto.. I tako smo se malo dopisivali, odveli jedno drugog do orgazma putem slikica… I to je trajalo nekih 10tak dana dok nije imala nekog posla u Rijeci.. To mi je bilo već na pol puta pa sam pristao da dođem.

Došao je i taj dan, uputio sam se u Rijeku jebat Ljerku.. Cijelim putem sam razmišljao o njenim cicama, koje su bile četvorka i njenoj pički. Ljerka mi je priznala  da ne voli analni i da nije neka osoba od perverznog sexa.

Put je brzo završio i našao sam se u Rijeci.. Pronašli smo se na autobnusnom kolodvoru jer je ona doputovala autobusom, rješila je obaveze već ranije i imala je 4h za uživanje do idućeg busa s kojim je najavila povratak doma..

Htio sam ispast kulturan i fin, a ne samo sex manijak, pa sam ju odveo na ručak u jedan restorančić gdje smo fino papali, malo se podružili i onda odlučili negdje otić poševit se. Odlučili smo se na jedan motel koji je bio nedaleko od restorana. Platila je sobu jer je inzistirala budući da sam ja platio ručak. Otišli smo u sobu, zaključali vrata i pogledali se. U tren oka bili smo jedno.. Naši jezici su se isprepleli, rukama obuhvatili jedno drugo i ljubili se.. Polako sam joj grickao usnice dok sam nježno uvlačio ruku ispod njene suknje.. Sve da što prije osjetim toplinu zrelije pičkice..

Odmah sam napipao njenu pičkicu.. Bila je bez gaćica, a to me je samo još više napalilo.. Pritisnuo sam ju uza zid, rukom mjesio cice a drugom joj nježno dlanom trljao klitić dok je srednjak ulazio i izlazio iz njene vlažne pičkice… Jezikom sam joj radio po vratu, a Ljerka se samo još više opustila i prepustila užitku mojih poljubaca i dodira.. Ubrzo je svršila jer dugo nije bila ovako uzbuđena, priznala mi je poslije tog prvog vala užitka..

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare