Nemoj sada sine da mi odmah svršiš, hoću da me zadovoljiš, inače ti više nikad neću dati pičke

Verujem da medju svim ovim pricama ima bar nekoliko istinitih, mislim na price o incestu. Dogadjaj koji se odigrao pre 12 godina i koji cu vam ovde izloziti je potpuno istinit. Iz tog razloga necu pominjati ni imena ni tacna mesta gde se to odigralo, kako bi sve i dalje na neki nacin ostalo tajna. Reci cu samo da se sve odigralo u jednom malom mestu u Zapadnoj Srbiji..

Ziveo sam u cetvoroclanoj porodici, otac, majka, sestra i ja. Sestra je bila starija od mene i studirala je u Kragujevcu, dolazila je samo jednom mesecno i na raspustima. Zbog teske situacije sa finansijama, otac je tih godina radio u Rusiji, angazovala ga je jedna lokalna firma kao poslovodju u Moskvi. Dolazio je dva puta godisnje po petnaest dana.

Tako da se moze reci da sam ziveo najveci deo vremena sa majkom, sam. Ona je povremeno, radila za jednu ugostiteljsku firmu kada su imali najvise posla, tj. Oko novogodisnjih praznika i tokom leta. Dogadjaj koji cu vam ispricati odigrao se jedne zime, negde sredinom decembra meseca.

Tog dana smo igrali fudbal, na igralistu prekrivenom snegom. Desio mi se strasan peh, nezgodno sam pao i iscasio desnu ruku u laktu. Strasno me bolelo, odmah sam dobio gips, u obliznjoj bolnici i poslali su me kuci. Majka se prenerazila kada me je videla!

-Pa sta ti je bilo, kako se to desilo? Mogao si da polomis nogu?

-Mama sve je u redu ne brini za par dana ce me proci, sada me i manje boli, bicu u redu.

-Dobro, dobro i lupila mi cvrgu.

Vec je popustila i bila smirenija. Da budem iskren najvise me brinulo kako cu da drkam, jer je desna ruka bila imobilisana i bolela me na pokret, a levom nisam ama bas mogao nista da radim. Posle rucka sa majkom otisao sam da malo odspavam, a nakon toga kada sam se probudio, bolovi su dosta oslabili, mislim malo i od tableta koje mi je majka dala, pa sam resio da se istusiram.

Zamotao sam ruku u najlon a na krajevima zalepio trakom da mi ne pokvasi gips. Majka je otisla kod komsinke da popije kafu za to vreme. Udjoh u kupatilo i odmah mi pogled pade na ves u korpi pored masine za pranje. Bio je to brus i gacice od moje majke.

Gacice su bile bele pamucne, sa cipkom okolo. Kurac poce da mi se dize munjevito. Nije mi bio nesto dugacak mozda oko 15cm, ali je bio neverovatno debeo. Uzeh gacice u ruku pomirisah ih, bile su ciste, ali su mirisale na njenu picku, pomalo ostar, ali sladunjav miris.

Od toga mi se kurac potpuno ukruti i poce da pulsira. Zakljucio sam da se majka presvukla neposredno pre odlaska kod komsinke. Kitu sam morao da izdrkam. Uzeh ga prvi put levom rukom i poceh da navlacim, a gacice uzeh u desnu ruku  i prinesoh licu kako bih ih sto bolje osetio i mirisao.

Inace sam cesto drkao, pre ovog dogadjaja i po nekoliko puta na dan, kada god sam imao priliku, u kupatilu ili u spavacoj sobi, svrsavao sam sa puno sperme, u postaljinu, WC solju, kadu, ponekad u gace, a u poslednje vreme od kada sam sam sa majkom i u njene gacice!Ona to naravno nije primecivala, bar sam ja tako mislio. Inace je bila privlacna zena mozda malo punija ali sa ogromnim sisama i dupetom, moram da priznam da mi se desavalo par puta da mi se digner kada je vidim onako doteranu ili raskomocenu kada se oblaci. Znao sam ja da to nije u redu, ali kita me nije slusala. Devojku nisam imao, pa je i to malo uticalo na mene.

Rating: 4.5/5. From 283 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare