Nisam rekla mužu za moju trojku, a i nisam izdržala da ponovno ne probam Ivanu

Ujutro sam se probudila sa malom glavoboljom. Ne znam da li je to bilo od alkohola kojeg sam večer prije toga popila ili je posrijedi bio osjećaj krivnje koji me nagrizao. Pogledala sam na drugu stranu kreveta gdje je spavao muž i pošto ga nisam vidjela oslušnila sam da vidim da li je uopće kod kuće. Iz kuhinje je dopirao neki zvuk sa radija, a mogla sam osjetiti i miris pečenih jaja.

Probala sam seks sa bračnim parom bez mog muža

Iskrala sam se tiho iz sobe prema kupatilu kako me ne bi otkrio. Sinoć sam bila sva izgubljena i uplašila sam se da u na meni ostali još neki mirisi koji su me mogli odati.

Ušla sam u kupatilo i zaključala vrata za sobom te se sjurila pod tuš. Šamponirala sam se po cijelom tijelu i kosi kako bi uklonila i posljednji trag koji bi me mogao odati, ali nisam nikako mogla saprati gorčinu onoga što sam učinila. U stvari osjećaji su bili totalno pomješani. S jedne strane sam osjećala uzbuđenje pri pomisli na sinoćnje događaje i u stomaku su mi se javljali čudni leptirići, a s druge strane sam mislila na svog muža i osjećala sam se jadno.

Obrisala sam se s peškirom i kad sam robu koju sam nosila od sinoć bacila u prljav veš izašla sam iz kupatila prema kuhinji. Ušla sam i prišla Mariju s leđa i stavila mu ruke na oči.

«Gdje si ti ljubavi» obradovao se on kad me ugledao

«Cijelo jutro si prespavala, a došla si prije mene» nastavio je i dalje u veselom tonu.

Kad sam primjetila po njegovom ponašanju da nije ništa otkrio ili sumnjao oraspoložila sam se. Sjela sam preko puta njega za stol i počela rezati jabuku. Pitala sam ga kako mu je bilo, a on mi je rekao kako je sinoć zaružio s dečkima i da su ostali malo duže jer su proslavljali pobjedu svog kluba za koji su navijali. Pitao me je da li se ljutim, a ja sam se samo digla od stola i zagrlila ga i poljubila.

Ispričala sam mu kako sam se našla sa prijateljicama i kad nam je dosadilo da smo se razišle. Nije ga previše interesiralo s kojim prijateljicama sam bila, pa sam nastavila spokojno jesti jabuku.

Kad sam prošla ove početne strahove u meni su se počeli javljati neki novi osjećaji. U jednom trenutku mi je došlo da mu sve priznam, pa šta bude, a zatim bi se povukla i preplavio me osjećaj straha od njegove reakcije. Odlučila sam da ću o ovome morati porazgovarati s nekim. Ivana mi je ostavila broj svog telefona i rekla mi je ako se želim nastaviti s njima družiti i ako ovo za mene nije bila samo mala avantura da ju mogu kad god želim nazvati, ali da me ona ne želi pritiskati ukoliko ja to ne želim.

Ujutro kad sam se probudila sam mislila da je to stvarno bila mala avantura koja se više nikad neće ponoviti, ali sam kasnije ipak poželila da se s njom čujem. Otišla sam u drugu sobu i nazvala ju. Obradovala se kad me čula i pitala kako se osjećam. Rekla sam joj da se osjećam totalno zbunjeno i da sam baš o tome htjela s njom razgovarati. Dogovorile smo se naći u njenom butiku sutra oko 6 sati navečer. Nisam htjela previše pričati s njom preko telefona jer me je bilo strah da me Mario može čuti.

Prekinula sam razgovor i vratila se u kuhinju gdje je Mario namještao radiostanicu. Sjela sam na stolicu blizu njega i osjetila kako me toplina zahvaća. Bila sam samo u gaćicama i majici, a on mi je bio okrenut leđima i bio je obučen u rifle i majicu. Htjela sam saprati okus jučerašnje prevare sa jednim sexom s njim. Nisam znala kako bi počela pa sam ga pitala da li je vidio nove štikle koje sam kupila i da li je zainteresiran da ih vidi. Okrenio mi se sa smješkom na licu i znatiželjom. Obradovala sam se i otišla u predsoblje i izvadila nove bijele kožne štikle iz kutije. Nabrzinu sam navratila i u sobu i iskopala neke ljepše gaćice koje su bolje pristajale uz ove štikle. Naime izabrane bijele tangice su bile ne samo minijaturne nego i transparentno prozirne, pa se moj čuperak mogao naslutiti u gaćicama. Svezala sam majicu u čvor i raspustila kosu. Malo sam popravila šminku u ogledalu i ponovo se vratila u kuhinju.

«I kako ti se čini» pitala sam Maria iako sam unaprijed znala njegov odgovor.

On je samo zviždio i pljeskao rukom.

«Ti si Mirna stvarno sex bomba» reče zadivljenim glasom.

Malo sam se vrtila kako bi me mogao bolje razledati sa svih strana, a onda sam sjela na stolicu ispred njega i digla nogu u zrak. Samo je buljio kao hipnotisan, a mogla sam i osjetiti kako se naglo uzbudio.

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx