Obećao sam Ivani da ću joj biti treći muškarac u četvorci

Posle jebacine sa Ivanom bio je red na mene da ispunim moj deo dogovora. Obecao sam Ivani da cu joj biti treci muskarac u cetvorci sa jos dva lika a ona bi zauzvrat pocela da se jebe sa Dusicom i sa mnom.

Trebao sam da dodjem kod nje u stan i tu bi dosla i ta dva lika. Bio sam nervozan jer nikad nisam mislio da cu ucestvovati u seksu gde ima mnogo vise kurceva nego picki. Trojke su jos nekako isle, u cetvorkama sa parovima snage su izjednacene, ali ovde je bas bilo mnogo za moj ukus. No sta je tu je , govorio sam sebi na putu do nje, dobices jos jednu picku za jebanje sa Dusicom.

Stigao sam do nje i pozvonio sam. Otvorila mi je vrata i uvukla me unutra. Nosila je uske crne helanke i belu majcu na bretele, kosa vezana u rep i naravno bez brusa ispod.

-“Kako ti se svidja ? “, pitala me je napravivsi piruetu ispred mene. Naravno , dupe joj je bilo vrhunsko , pogotovu u helankama.

-“Ekstra, znas i sama. Jesu ti stigli ti likovi ?”.

-“Nisu jos, sad ce, tu oni zive. Tri sprata iznad”.

-“Vidim , imas dobar komsiluk “, odgovorio sam joj misleci sa kime li se jos pojebala u zgradi.

Nisam je pamtio kao droljicu, mada mozda ni sad nije bila. Seli smo jedno do drugog na dvosed na kome smo se jebali pre par dana. Ivana se odmah bacila na posao, naslonila je sise ne moju nadlakticu. Zatim me je jednom poljubila u obraz dok me je rukom mazila po nozi. Krenuo sam rukom ka njenoj mackici , ali mi je ona sklonila ruku. Verovatno je htela samo da me napali dok ovi tipovi ne dodju.

Polako se sagla i poljubila mi medjunozje. Onda se uspravila i zavalila mi jezik duboko u usta. Ponovo mi je poljubila mesto gde su farmerke skrivale nabrekli kurac nakon cega se zaculo zvono. Oboje smo ustali sa dvoseda i Ivana je otisla da otvori vrata. Culi su se glasovi i pozdravljanje pa su zatim usli u stan. Upoznao sam se sa momcima, jedan se zvao Petar a drugi Djordje. Obojica su imali 25 godina, Petar je bio visok oko 190 i sirokih ramena , verovatno sportista, i imao je tamno braon kosu. Djordje je bio nizi oko 185 i bio je solidno gradjen sa svetlo braon kosom. Njih dvojica su seli na dvosed a Ivana i ja smo ostali da stojimo.

-“Eto lepo sam vas okupila, sad cemo da se zezamo”, rekla je Ivana i otisla do stola. Uzela je nesto crno i stala na sred sobe.

-“Hocu da me jebete dok nosim ovaj povez za oci , to mi je fantazija, da ne znam ko me od vas jebe u kom trenutku”, rekla je dok je stavila povez za spavanje preko ociju.

Klekla je na pod i gurnula je ruku u helanke, i mi smo znali sta treba da radimo. Poceli smo da se skidamo i bacamo stvari po stanu. Kad sam bio skroz go stao sam ispred Ivane sa dobro otecenim kurcem i prislonio joj ga na usne. Odmah je otvorila usta i pocela da ga sisa. Petar je stao sa Ivanine leve strane sa poludignutim kurcem. Uzeo joj je ruku i stavio na svoj kurac, koji je Ivana odmah pocela nezno da drka. Djordje je stao sa njene desne i uradio je isto.

-“Ovo u ustima si ti Milose, jedino je tebi tvrd jer si prvi dosao”, rekla je Ivana.

Bila je donekle u pravu. I ostala dva kurca su u medjuvremenu porasla . Petar je imao dobar kurac od mozda 21 cm, ali ne posebno debeo. Djordje je bio moje duzine ali tanji. Pusila mi je Ivana i drkala momcima mozda par minuta, kad je zatrazila da promenimo mesta. Petru je sad pusila , ja sam joj bio sa leve strane a Djordje sa desne i nama je drkala. Ivana je, iako je duboko uvlacila, sporo i nezno pusila i isto tako je i drkala. Sva trojica smo stenjali zahvaljujuci njenim ustima i rukama. Sada je Djordje stao ispred Ivane a Petar je isao na njegovo mesto. Djordje je uhvatio Ivanu za glavu i poceo da je jebe u usta. Ivana je prestala da nam drka , potpuno se prepustivsi Djordjevim naletima u njena usta.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38