Podstanari su žestoko natezali moju suprugu

Tih dana smo dobili gosta. Naime rodjak naseg podstanara je dosao iz inostranstva. Htio je odsjesti u gradskom hotelu, no na nase insistiranje, odlucio je prenociti kod nas, tj. u sobi svog rodjaka gdje je bio jos jedan slobodan krevet. Vecerali su zajedno sa nama, popili smo po par pića a zatim su se povukli u svoju sobu. Razumjeli smo da nakon toliko vremena nevidjanja imaju mnogo toga za pricati. Mi smo legli nesto ranije jer sam u 7 ujutru morao na posao. Dugo u noc sam cuo njihove glasove iz druge sobe, sve dok nisam utonuo u san.

Probudio sam se u pola 7…kao sto sam i namjeravao, jer do posla mi je bilo tek nekih 200-tinjak metara. Supruga je jos spavala, na svom desnom boku (kao sto ima obicaj). Podigao sam plahtu kojom je bila pokrivena i minut-dva uzivao u pogledu na njeno tijelo…poljubio sam je u lijevo rame, golicao joj ga svojom trodnevnom bradom,a  ruka je sama skliznula medju njene noge. Promeskoljila se i pocela negodovati zbog budjenja i prije nego li sam dlanom uklizao pod njene crne, cipkaste gacice….

„Nemoj“ prosaputala je, jos ne sasvim budna.

„Moram….malo“ rekao sam i vrhovima prstiju provjeravao vlaznost njene mackice.

„Zakasnit ces budalo“ rekla je mazno.

Pogledam na sat koji je kuckao na stolicu pored kreveta.  No morao sam pomjeriti njen grudnjak, koji je takodjer bio na stolicu, kako bih se uvjerio da je zaista u pravu. Jos se nisam ni umio, oprao zube..tako da sam zaista morao izvuci dlan iz njenih gacica, ako ne mislim zakasniti.

Nikada nije spavala u grudnjaku. Ne znam da li je razlog tome bilo zaista toplo vrijeme tih dana (i noci), to sto su joj grudi jos bile jako cvrste i ponosno stajale sa onim svojim ruzicastim, dugim, siljatim bradavicama koje su, siguran sam, bile u stanju izbiti oko svakom ko bi im se suvise i neoprezno priblizio..narocito kada su u nadrazenom stanju..ili je razlog njenog „toples“ spavanja jednostavno bila navika.

Uglavnom ostavih i suprugu i njenu „macu“ u polurazbudjenom stanju i nekoliko minuta kasnije dodjoh do svog radnog mjesta.

Mislim da nisam ni stigao do radnog mjesta kada su se moj podstanar i njegov 10-tak godina stariji rodjak probudili. Vjerovatno ih je probudila voda iz kupatila dok sam se umivao i sredjivao za posao, ili su culi kada sam s vanjske strane zakljucavao vrata stana. Jer je svako imao svoj kljuc.

Dosli su do nase sobe, gdje je moja zena jos bila u nekom polusnu i bez imalo oklijevanja usli unutra. Rodjak je isao prvi, a podstanar, nekako bojazljivo, iza njega.

„O dobro jutro gazdarice!“zacula je rodjakov glas. To je probudilo kao udar groma.

– „Hej sta vi radite ovdje“ upitala je povlaceci plahtu kojom je bila prekrivena jos blize k sebi, i dohvatajuci sa stolica svoj crni cipkasti grudnjak.

Njih dvojica su stajali na sredini sobe kao da joj ostavljaju vremena da se malo sabere. Uspjela je nekako navuci grudnjak stiteci grudi i ostatak tijela od njihovih pogleda. Ustala je, drzeci plahtu cvrsto omotanu oko svog tijela i pokusala ih zamoliti da izadju dok se ona ne obuce.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx