Pojebao sam mamu od moje cure

Maja i ja smo cura i dečko već godinu dana. Maja trenutno ima 18 godina, a ja 19 i do sada nismo imali odnos u punom smislu. Uglavnom bi ga ona meni popušila, a ja bi joj dobro izlizao picu ili bi joj ga stavio u guzu. Ali i to samo kad bi bila posebno napaljena i raspoložena, inače bi ju trebao nagovarati. 

Maja je imala jako sexy mamu, Veroniku. Sa svojih 38 godina je bila pravi komad, a Maja je jako puno toga naslijedila od nje. Duga smeđa i lagano valovita kosa, zelene oči, vražji osmjeh i zavodljivo tijelo. Tko bi ih vidio jednu kraj druge mislio bi da su sestre. Maja je bila ponosna na svoju mamu, a i ja.. tj sve više sam mislio na nju, a po noći bi sanjao kako jebem jednu i drugu, pa bi se ujutro budio sa ljepljivom pidžamom i jako velikom erekcijom.

Nakon toga bi ga barem pola sata drkao na wc-u i svršio barem dva puta. 

A uskoro sam doživio da se bar dio tih snova ostvari. 

Naime, kako sam ja završio školu, a prva godina faksa je bila pri kraju. Sad nisam imao obavezu biti na faksu, pa sam na početku petog mjeseca već bio slobodan, a to sam odlućio iskoristiti radeči kod starog u kafiću. Radio sam uglavnom popodne i navečer, pa sam prijepodne provodio spavajući dok je Maja bila u školi.

Jedno jutro, a bilo je jako vruče za to doba godine, trgnuo me mobitel, a kad sam se razbudio vidio sam da je to kućni broj od Maje. Brzo sam se javio i shvatio da je to Majina mama. Zamolila je da joj dođem nešto pomoći u stanu, pa sam se otuširao i obukao, te otišao do nje. Nisu bili daleko, samo na drugoj strani kvarta, pa sam nakon desetak minuta bio pred stanom.

Pozvonio sam i otvorila mi je Veronika, svezane kose u rep, te neke lagane majice ispod koje su se nazirale sise bez grudnjaka i neke kratke hlačice, te bosa. 

– O Vjeko, ti si. Hajde, ulazi..

odmakla se i pustila me unutra, a kad sam prolazio kraj nje zapahnuo me miris nekog parfema i njenog znoja, pa mi se počeo dizati kurac u trenirci

– Šta ćeš popiti? 

– Neki sok.. -promrmljao sam, pa se samo nasmijala i donijela nam dvije limenke pive, pa smo oboje iskapili po malo, a ja sam upitao- Šta bi trebalo pomoći? 

– E da.. -rekla je i povela me do dnevnoga- Trebamo pomaknuti ovaj ormar u stranu, te maknuti trosjed do njega, jer će popodne doći novi, a onda još maknuti komodu iz spavaće sobe do njih, jer će i nju odnesti. 

Popili smo još po gutljaj i onda se prihvatili posla. Trosjed je bio smijurija za nas, a i komoda nije bila problem jer ju je ispraznila prije toga, pa je krevet bio pun gaćica i pidžama, te spavaćica i sve nešto od svile i čipke. A takve sam znao vidjeti i na Maji. Ali, zato je ormar bio tvrd orah. Namučili smo se dobranih sat vremena da ga prebacimo s jednog kraja sobe na drugi, pa sam odmah žalio one koji će ga nositi van.

Kad smo završili oboje smo bili znojni, a ja sam sjedio na onom trosjedu gol do pasa i znojnih prsa. Veronika je sjedila kraj mene duboko dišući, pa sam ispod oka škicao kako joj se dižu sise dok diše.

Ponovo sam osjetio napetost među nogama, a onda me ona šokirala pitanjem:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx