Prelijepa djevojka

Ne znam da li se ikome od vas desilo da ste slučajno susreli lijepu i jako poželjnu curu i da ste u roku sat vremena sa njom završili u krevetu a da ju nikada prije niste vidjeli.

E upravo to mi se dogodilo nedavno, Bio sam u trgovini i ispred mene je između polica bila mlada djevojka koja je mamila poglede svih muškaraca a možda i žena u trgovini. Bila je prekrasna. Prava ljepotica a tijelo slađe od bombona. Uska majica bez rukava ispod koje su bile grudi umjerene veličine ali čvrste i sa bradavicama koje su stršale ispod majice i grudnjaka. Crvene vruće hlačice iz kojih je kipila prekrasna guza i ocrtavao se pičić. Noge ravne, glatke i lijepe i od obuće crvene tenisice , popularne “starke”. Nešto ljepše i slađe nisam vidio već godinama.

Uzimao sam iz police pored nje neke kućanske potrepštine i pogledala me. Kad su nam se pogledi susreli malo je maknula pogled i sagnula se da dokući iz najniže police nekakve spužvice a ja sam ostao ukopan i uživao u pogledu. Lijepa guza je bila u zraku a noge izravnate u koljenima. Shvatila je da je to provokativno ali ja sam bio hipnotiziran i rekao sam sebi ” ovo je bog stvarao za sebe”. Čula je to i nasmješila se. Kad se uspravila pogledala me i pitala
– a što to je Bog samo za sebe stvarao
– tebe lutko. Prekrasna si

Malo se posramila i pogledala me onako od pete do glave. Malo tiše mi je rekla da ne čuju ostali
– nisi ni ti za bacit, zgodan si

Pružio sam ruku i rekao svoje ime. Upoznali smo se i kad je krenula prema blagajni i ja sam. Ne znam jesam li htio još što kupiti ali sam išao kao hipnotiziran za njom i nastavili smo razgovor.

– jesi turist ili si možda došla raditi u sezoni
– turist, recimo ali kod rodbine, ne plaćam smještaj.
– Sama si tu?
– Sa sestrom i njezinim mužem sam ali nastojim da im ne smetam
– jesi za piće tu negdje na terasi?
– Može, baš sam žedna

Kad smo obadvoje izašli iz trgovine krenuli smo na prvu terasu koja je u hladovini i smjestili se tako da je sjela preko puta mene. Stvarno je ljepotica koja ima krupne tamnosmeđe oči sa dugačkim trepavicama, kosu crnu, relativno kratku ali gustu i lijepo oblikovanu, lijepe i pravilne crte lica, usne kao ruža crvene ali bez šminke i bijele i lijepe zube.

Naručila je sok kao i ja i krenula je završna obrada i osvajanje.
-Koliko ostaješ još?
– na deset dana smo došli , danas je drugi dan, zašto pitaš?
– bit ću iskren i bez laganja ti reći da mi se jako sviđaš i da si prelijepa djevojka.
– Šta si ti, kako se to kaže, galeb. Tako svakoj kažeš.
– Ma kakvi galeb, i nisam baš neki uspješan udvarač ali ti si me ostavila bez teksta na prvi pogled. Baš si mi zgodna i lijepa
– pa hvala na komplimentima, i ti si zgodan.
– Šta ti je sad u planu kad popiješ to piće. Vraćaš se u taj apartman ili ćeš još dati prostora sestri i njenom mužu.
– Hm, ne bih se još vraćala jer mi je sestra pokazala nekim našimj signalima da se izgubim na par sati. nije prvi put da im dajem vrijeme za ljubav. Friško su u braku. zašto pitaš. Imaš neku ideju?
– Ha ha ha , imam ja ideju ali ne smijem reći. Šalim se . Mogu ti pravit društvo ako želiš.
– Nije ti to loša ideja ali ovdje mi je dosadno. Imaš neki bolji prijedlog od ovog kafića. Nemam kupaći na sebi, znači plaža otpada.
– Imam, da odemo na neko diskretno mjesto na kavu
– Pa i mogli bi, a gdje, kod tebe?
– Ako nemaš ništa protiv?
-Nemam, idemo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx