Prijateljeva mama

Mama mu se preselila u Rijeku i zaposlila se kao tajnica u jednoj tvrtci. Kako je mene bilo po čitavoj Lijepoj našoj, tako sam došao i do Rijeke. On joj je dosta pričao o meni i gospođa me je znala ali me nikad nije vidjela.

Za vrijeme rata upoznao sam se sa jednim kolegom ali vrlo brzo smo postali i prijatelji. Bili smo zbiljam dobri i dijelili smo i dobro i zlo. On se poslije rata preselio u Vukovar a ja ostao u Zagrebu. Iz priča sam shvatio da su mu se starci razveli po njegovom rođenju.

Po završetku rata mama mu se preselila u Rijeku i zaposlila se kao tajnica u jednoj tvrtci. Kako je mene bilo po čitavoj Lijepoj našoj, tako sam došao i do Rijeke. On joj je dosta pričao o meni i gospođa me je znala ali me nikad nije vidjela.

Potražio sam tu firmu i vrlo ju brzo pronašao.

Došao sam do njene kancelarije i vidio ju da nešto tipka na kompjuter. Prišao sam stolu,pružio ruku i rekao „ja sam Ivan“. Malo me začuđeno pogledala i tad se sjetila da joj je sin rekao da ću doći.

-Baš mi je drago, Mirjana. Mario mi je rekao da ćeš doći. Sjedni, i pokazala mi na prazan stolac nasuprot njenog stola.


Naručila nam je kavu i sok.Kako sam došao pred sam kraj radnog vremena gospođa koja je radila kao konobarica dosta je nevoljko donijela naručeno.Mirjana si je stolicu prebacila s moje strane stola.Pričali smo o raznim temama.Tako smo se dotakli i teme sexa. Bilo mi je dosta neugodno pričat s njom o toj temi jer ju prvi puta vidim i faktički mi može bit mama po godinama.Mirjana je bila skroz opuštena i pričala o sexu kao da priča o vremenu vani. Govorila je da joj je ovdje lijepo samo ne može naći nekog s kim bi živjela.To me je malo začudilo jer je sasvim dobro izgledala.Pokušala je nekoliko puta ali uvijek bi naletjela ili na pijanca ili na totalno krivog čovjeka,a ona je od krvi i mesa kako je rekla te da ima svoje potrebe.

Malo sam ju začuđeno pogledao a ona se zagledala u mene bez i jedne riječi.
-Možda bi mi ti mogao pomoći.


Progutao sam gutljaj soka kao nikada do tad.Nisam znao šta da mislim.Možda me stara samo testira da vidi hoću li prokockat prijateljstvo s njenim sinom radi jednog sexa, ili je toliko napaljena da više ne bira ni godine ni mjesto.

Kako bi dobio na vremenu rekao sam „a kako vam ja mogu pomoći“.

Mirjana se ustala sa stolice i sjela meni bočno u krilo.Instinktivno sam joj stavio svoje ruke na kukove a ona je meni provukla prste kroz kosu.


-Evo ovako i lagano se spustila te me poljubila u usta ali bez doticanja jezikom.Ja sam joj odvratio istom mjerom.
-Vidiš,dobro ti ide za sad.

Ponovno se nagnula i poljubila me ali oboje smo otvorili usta a jezici su nam se isprepletali.Jednom sam joj rukom počeo otkapčat košulju i čim sam imao mjesta zavukao sam ju unutra.Mirjana je ostatak sama otkopčala i izvukla košulju iz suknje.Pred očima mi se ukazao bijeli grudnjak sa povećim sisama.Mirjana je iskoristila moje gledanje te je skinula košulju i otkopčavala grudnjak.

Skinuvši ga oslobodila je dvije prekrasne sise.Tad se ustala te je otišla do vrata i zaključala ih.Pomaknula je nekakve papire sa stola i naslonila se guzicom na stol te mi pokazala da dođem.

Stao sam ispred nje i tad mi je skinula majicu a ja sam joj rukama počeo mijesit sise.Povukla me bliže sebi i pitala „sviđa li ti se to što vidiš“.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx