Prvo iskustvo sa dve žene, dok je supruga bila na godišnjem

Kao i svaki oženjen muškarac svakodnevne bračne obaveze shvaćam kao sastavni dio života. Moja supruga je crnka, srednje visine, zanosnih oblina i dugih nogu. Naš seks je više nego dobar i čest. Svašta smo isprobali i skoro da nema granica. Ona obožava oralni seks, naravno više kad ja nju zadovoljavam.  Ja kao i svaki drugi [...]

Kao i svaki oženjen muškarac svakodnevne bračne obaveze shvaćam kao sastavni dio života. Moja supruga je crnka, srednje visine, zanosnih oblina i dugih nogu. Naš seks je više nego dobar i čest. Svašta smo isprobali i skoro da nema granica. Ona obožava oralni seks, naravno više kad ja nju zadovoljavam. 

Ja kao i svaki drugi muškarac volim pogledati druge žene, ali ne mogu reći da sam imao mnogo ljubavnica. 

Inače, moja supruga i ja smo u kasnim tridesetim godinama i imamo dve kćerke. 

U našoj zgradi, na našem katu od nove godine žive dve dame, približno istih godina. Obje su doktori specijalisti. 

Mira je urolog, plavuša sa kosom do pola leđa, manekenskog izgleda, oko metar i osamdeset, manjih grudi, dosta utegnute guze. 

Branka je anesteziolog, crnka, oko metar i sedamdeset, većih grudi, takođe veoma zgodna. 

Pošto žive zajedno komšije ih ogovaraju. Pričaju da su lezbijke. U komunikaciji sa mnom i mojom suprugom su veoma korektne i ljubazne. Nekoliko puta smo izlazili u restorane na večeru i svaki put smo se dobro proveli. 

Ljetos smo moja porodica i ja planirali odmor na Zlatiboru kod roditelja moje supruge. U posljednji čas desila se nekakva komplikacija na mom poslu pa smo se dogovorili da supruga i djeca odu na odmor a ja da se pridružim za desetak dana. 

Dok sam nosio stvari do automobila naišle su Mira i Branka. Pitale su me gdje se spremam, a ja sam im rekao šta se dešava. Kad je naišla moja supruga kroz smjeh su je pitale da pripaze na mene dok je ona odsutna. Moja draga se nasmijala i rekla da paze da ja ne zgriješim. 

Supruga i djeca su otišli, a ja sam ostao kod kuće. Tog petka popodne Mira je zazvonila na vrata i pozvala me to veče na večeru. Pitala me je trebam li tražiti dozvolu od supruge ili da ona i Branka zovu nju.

Rekao sam da ne treba. 

Uveče sam otišao da kupim cvjeće i butelju kvalitetnog vina da ne idem prazne ruke. Nisam očekivao ništa posebno te večeri iz razloga što komšinice nisu pokazivale nikakvo interesiranje u smislu seksa niti sam primjetio bilo kakve signale u prošlosti.

Zazvonio sam, otvorila je Mira. Izgledala je prelijepo. Uska haljinica crne boje pripijena se uz njeno tijelo.

Ušao sam i ona mi je rekla da je pratim do dnevne sobe. Nosila je i cipele sa visokom štiklom. Išla je ispred mene lagano i njihala kukovima. Prelijepa guza ispred očiju počela je buditi moju muškost. Ušli smo u sobu. Tu nas je čekala Branka. Ona je za to veče obukla belu majicu i plavu suknju do koljena. Majica je bila takva da je do izražaja dolazilo bujno poprsje.

Jedno, pa drugo piće, opustimo je atmosferu i počela je priča o slobodniji temama. Dotakli smo se u jednom trenutku i seksa. Bile su znatiželjne. Interesira ih je kakav je moj seksualni život. Valjda zbog pića, a i muško sam, imao sam i ja pitanja za njih. Odgovarale su kratko ali uvijek dvosmisleno. 

Dijelio sam im komplimente i bilo im je drago. U jednom momentu osjetio sam Mirinu ruku na nozi. 

Pogledao sam je, A ona je rekla da se samo opustim. Branka je ustala i predložila da odemo da sjednemo na ugaonu kožnu garnituru. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx