Sarajka

Sarajka

Bio je 01. maj 2006. godine. Krenuo sam u posjetu sestri i zetu. Stigao je autobus. Ušao sam u njega, i samo što sam krenuo, u Šešlijama je autobus stao kraja restorana i vozač je najavio pola sata pauze. Izašao sam iz autobusa, kupio sebi nešto za piće. Tu je jedna žena počela neformalni razgovor sa mnom. Rekla je da se zove Snježana i da putuje iz Sarajeva u Dubicu. Krenuo je autobus, i mi smo razmijenili brojeve telefona. Stiglo je moje odredište i ja sam se sa njom pozdravio i poželio joj srećan put.

Za par dana zazvonio mi je mobilni telefon. Bila je to Snježa i rekla mi da sjedi sa svojom drugaricom. Pitala me da li smije da da moj broj drugarici. Rekao sam naravno. Nakon toga stigla mi je druga poruka sa nepoznatog broja. Pisalo je:”Ćao. Ovdje “Zehra” (ime izmijenjeno). Broj mi je dala Snježa. Nadam se da ćeš odgovoriti… Naravno, odgovorio sam. Nakon par dana dopisivanja rekla mi je da bi voljela da dođem u Sarajevo da se upoznamo. Poslala mi je putem MMS poruke svoju sliku… Dogovor je pao i krajem juna jedan vikend ujutro autobusom krenem u Sarajevo.

Na stanici me dočekala “Zehra”. Bila je vitka, dugonoga, kosa smeđa i duga, oči zelene. Pozdravili smo se. Onda smo sjeli u taxi i rekla mi je idemo kod Snježe. Stigli smo pred Snježinu zgradu, koja se nalazila preko puta Bosmalovih zgrada (mislim naselje Čengić Vila). Ušli smo u stan, pozdravio sam se Snježom, sjeli smo u dnevni boravak. Popili kafu i nešto prezalogajili.

Nakon toga Snježa je rekla da mora izaći i otišla je. Ostali smo ja i “Zehra” sami. Malo smo pričali, a onda smo se približili jedno drugom, i pao je poljubac. Ljubili smo se, polako i nježno sam joj grickao vrat, uši, pa joj skinuo majicu, otkopčao grudnjak i skinuo ga. Sise su joj bile okrugle veličina trojka, poveće i ukrućene bradavice. Zatim sam joj skinuo lepršavu mini suknju. Ostala je u erotičnim crnim tanga gaćicama. Kurac mi se budio, i rastao. Odmakla me od sebe, legao sam na trosjed. Ona mi je otkopčala kaiš i dugmad na farmericama. Svukla ih sa mene i rukom preko bokserica prešla puta preko mog polutvrdog kurca. Zatim ga uzela u ruku zajedno sa boksericama i polako ga nadrkavala. Rastao je u njenoj ruci. Zatim ga je oslobodila kroz otvor na boksericama, i svukla kožicu sa glavića, prinijela mu svoje usne i nježno ga poljubila par puta. Zatim mi je goli glavić oblizivala jezikom, ja sam od užitka se sresao.

Onda ga je nježno obuhvatila usnama i progutala ustima… Počela je oralno da ga obrađuje… Pušila mi je kurac, i jaja stiskala slobodnom rukom. Godilo je… Kurac mi je dostigao punu svoju veličinu, (nije mnogo dugačak 15 cm, ali je podeblji i glavić kao kapa u gljive). Sisala je i do bola grickala moj kurac. Izdržao sa njenu obradu 4,5 minuta, i rekao sam joj ubrzo ću svršiti. Rekla je:”Nemoj u usta.” Uhvatio sam je za glavu i jače ju nabijao na svoju kitu. Ubrzo sam joj napunio usta spermom, dio je progutala, a dio držala u ustima. Samo je rekla kratko:”mmmmm…” Odmakla se i držala ruku na ustima, a iz njih joj je curila moja sperma… Otišla je u kupatilo i isprala usta. Vratila se i obukla. Rekla je li prijalo iznaneđenje? Rekao sa naravno.

Rating: 4.2/5. From 13 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x