Seks sa mamom od moje cure

Seks sa mamom od moje cure..

Bio sam par godina u vezi sa svojom curom. Već sam bio upoznao njene starce i voljeli su me, ali nikad nisu puštali svoju kćer da kod mene prespava niti da ja kod nje. Nama se to naravno nije sviđalo, ali smo pronašl načine kako da budemo zajedno. Kad nebi bilo njenih staraca doma uvijek bi spavali zajedno ili preko tjedna kad bi bili na poslu.

Tako smo jedan dan bili kod cure i krenuli se seksati. Ja sam već bio u njoj, a ona je stenjala. Odjedanput smo čuli neku buku i skužili smo da je netko ušao u kuću, a da mi nismo čuli. Brzo smo se obukli i sjeli na krevet i pravili se da pričamo. Nakon par minuta u sobu je ušla njena mama. 

“A tu ste. Ja još tražim di ste vi. “Pričala se smijući. Cura mi je rekla da joj se mama činila malo čudnom i da misli da nas je čula. 

“Da da. Marko je došao do mene da zajedno učimo.. . “na brzinu je Ana nešto izlagala. 

“Okej. Neću vas onda smetati. “

Nama je srce stalo i bili smo lagano u šoku, ali nakon desetak minuta smo zaboravili na to i počeli se opet ljubiti. Ana mi je primila moj već dignuti kurac i počela mi ga drkati pošto je seks bio malo pre riskantan dok joj je mama doma. U isto vrijeme ja sam je prstenjačio. Ja sam počeo svršavati po njenom krevetu. Još malo nakon sam je prstenjačio, ali joj je bilo dosta. Pospremili smo i još malo ostali u sobi pa se pridružili njezinoj mami u kuhinji dok je spremala neki kolač. Došli smo dolje i Ana je otišla na wc, a ja sam ostao sam s njezinom mamom. 

“Jel vam treba pomoć? “upitao sam njenu mamu. 

“Ne treba, a di je Ana ? “

“Otišla je na wc. “nakon što sam to rekao njena mama je krenula prema meni. Zgrabila me za kurac i tako me odgurnula na zid. Bio sam u šoku. Nisam uopće tako nešto očekivao. 

“Misliš da ćeš samo tako obeščastiti moju kćer? Prvo ću ja vidjeti kakav si, a tek onda ona. (Samo što nije znala da se Ana i ja već jebemo skoro 2 godine. Mislim da sam imao sreće što mi se nudi takva prilika da se seksam sa starijom ženom, ali nije me baš privlačila valjda zato jer je bila Anina mama, a i znao sam joj i muža. )

Jel ti je jasno? I da joj slučajno nisi rekao za ovo jer ću ti zagorčati život. “

“Samo sam klimnuo glavom”(Bio sam u šoku)

Začuli smo vrata i ona se brzo maknula i pravila se kao da pričamo da Ana nebi posumnjala. 

Bilo je neugodno u kuhinji s njenom mamom pa sam ja odlučio krenuti doma. 

“Ana mislim da ću ja sada ići imam još puno stvari za faks napraviti. “

“Marko pa mogu te ja odbaciti do doma jer moram nešto obaviti pa mi je usput. “rekla je njena mama. 

“Super. Nećeš morati pješke”rekla je Ana. Nije ni bila svjesna što je napravila. 

Sjedam ja u auto s njezinom mamom i Ana nas je otpratila. Kada smo napustili dvorište već je bio mrak i krenulo je sve.. . 

“Sad imamo vremena za nas dvoje.. . “rekla mi je njena mama. Otpeljala nas je do neke šumice di nije bilo nikoga i tamo stala. “Misliš da nisam čula kako mi jebeš kćer. E pa to neće tako ići! . “


Inače njezina mama je bila žena u ranim 50ima. Bila je malo punija i imala je veliku guzu i sise. Bila je kratko ošišana i imala je jebozovan pogled. Zvala se Marina. 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj