Seks sa susjedom matorkom

Ja imam jednu “komšinicu” koja me napaljuje od mladosti. Ima 40-45 godina, crne je kose, ima drama guzu, a sise su onako srednje. U ranom pubertetu kada bi drkao stalno bi mislio na svoju komšinicu. Zamišljao kako ga ona prima, kako mi ga puši. Ona je živjela na selu, a ja gradu. Uvijek kada bi došao kod djeda na selo, odigrao bi kladionicu, a rezultate bi gledao na teletkstu kod susjede. Ne samo rezultate, nego i nju. Ona je isto tako voljela se kladiti. Gledao bi je kako je pušila cigare (mnogo je pušila cigare), zatim sam promatrao njezinu zategnutu guzicu i njezino lice. Ona je oženjena i ima dvoje djece. Ja sam sa tom djecom dobar prijatelj.

S vremenom sam uočio da moja susjeda postaje sve opuštenija prema meni. To je bio početak ostvarivanja moga sna. Samo sam čekao taj dan kada će ona biti sama kod kuće. Došao je taj dan, no ja nisam imao hrabrosti da priznam da je želim. To me nije obeshrabrilo nego samo pojačalo moju želju o seksu sa najdražom susjedom. Ubrzo mi se pojavila nova prilika koju nisam htio propustiti.  A i “komšinica” kao da ga je željela primiti. Iako je svih prijašnjih dana nosila većinom traperice i majicu kratkih rukava, a i tada bi mi kurac plesao kad bi vidio njeu oblu zategnutu guzicu, ovog jutra moja draga “komšinica” je obukla kraću suknju i sexy majicu koja joj se ljepila uz tijelo. Kao da je znala kada se budim i u isto to vrijeme je otišla u baštu nešto počupati. Namjerno ili ne, ona je čupala neko povrće tako da joj je guza bila okrenuta prema meni. Kada sam je ugledao kurac mi se počeo dizati, a srce sve brže tući. Sunce je peklo, a susjeda se znojila tako da sam ja primjetio da ne nosi grudnjak. Rekao sam sebi : “Želi da ga primi, sto posto!” Zatim sam otišao uplatiti kladionicu kako bi mogao pratiti rezultate sa susjedom. Ušao sam u njenu kuću i počeli smo pratiti rezultate. Hodala je po dnevnom boravku gledajući šta sam igrao. U jednom trenutku ispao joj je listić i to baš kada je bila blizu mene. Sagela se da podigne listić, a ja nisam čekao ni trenutka nego sam je uhvatio za šupak i šapnuo joj na uho:

– ”Želim vas moja draga susjedo!”, a ona je uzvratila:

– ”I ja želim tvoju veliku hargiju u svojoj pizdi!”

Otišli smo u njeziu sobu i počeli se skidati. Dok je ona sa mene polagano skidala hlače, majicu a zatim i gaćice, ja sam njenu odjeću izderao sa nje, tako da je ona suknja završila na tri komada dok se majica nekako izvukla. To samo govori koliko sam bio napaljen. Počeo sam je lizati po vratu, sisama, šupku i pizdi. Lizao sam njenu pizdu, uvlačeći je sad malo dublje, sad malo pliće. Žvalio sam njenu pizdu te se pigravao sa klitorisom. Ona je držala ruke oko mog vrata, ispuštajući zvukove koje ispuštaju sve napaljene žene. Zatim je ona meni počela pušiti kurac. Prvo se igrala sa glavićem, zatim bi oblizalo lijevo ili desno jaje, a najbolje je tek dolazilo. Lizala je moje trbušne mišiće, a zatim je “proždirala” moju kitu. Moj kurac je bio u njenim ustima maltene do jaja. Ja sam joj tada smješkajući se mjesio sise i tur’o prstenjak sad u pizdu, sad u šupak. Nakon te predigre koja je trajala negdje oko pola sata, prešli smo na stvar. Legla je na krevet i stavila njene glatke noge preko mojih ramena te je polako počela stavljati moj kurac u njenu pizdu. Tempo je ispočetka bio spor, no kasnije je postajao sve brži. Pritom sam joj nekad zamjesio sisu ili je poljubio u neki dio tijela. Nisam želio još svršiti te sam izvadio kitu iz njezine pizde i rekao joj:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx