Sex sa kolegicom iz uprave

Jedva sam dočekao večer. Bilo je sparno i jako vruče, pa sam se već dva puta otuširao.

Našao sam se sa Mirelom u jednom kafiću na obali. Bila je odjevena u kratku providnu haljinicu i nosila je sandale sa visokom petom, pa mi je sad dolazila do ramena. 

Sjedili smo zavaljeni u baru i pijuckali razgovarajuči o svemu i svačemu. Saznao sam dosta toga o njoj, kao i ona o meni. Doduše ja sam više želio da joj ga stavim, a da manje pričamo. Kao da mi je čitala misli nagnula se prema meni i tiho rekla:

– Idemo do mene? 

– Naravno, a možemo i do mene ako želiš? -odmah sam ponudio alternativu, ali sam samo po pogledu na njeno lice znao da ćemo ipak kod nje. 

Platio sam i otišli smo do mog auta, jer je ona bila došla autobusom, pa smo se odvezli do nje na periferiju grada. Imala je veliku kuću, nasljedstvo od roditelja koji su radili vani, pa smo se brzo zavukli unutar develih kamenih zidova i odmah se rashladili.

Nije stigla ništa reći, a ja sam ju privukao u zagrljaj i utisnuo joj poljubac dok sam joj rukama mijesio guzu. Uzdisala je i nokte zabijala u moje nadlaktice ljubeči me po licu i usnama.

Podigao sam ju kao perce i ponio do dnevnoga kraj kojeg smo do sada stajali. Polegao sam ju na trosjed i podigao joj haljinu, te skinuo gaćice i grudnjak, pa je sad ležala potpuno gola pred menom, osim sandala. I ja sam se skinuo brzo, pa se moja kurčina sada slobodno klatila iznad nje. 

Sagnuo sam se i raširio joj noge, pa zabio jezik u njenu picu koja je već lagano curila. Počeo sam ju lizati i zabijati jezik u njenu picu dok je ona stenjala i uzdisala sa nogama raširenima i u zraku.

Nakon što sam joj dobro oblizao picu i nakon što je svršila pritom, spustio sam se niže i počeo joj lizati šupčić. Zastenjala je od ugode i rukama raširila guzove, pa sam imao nesmetan put za svoj jezik. Uguravao sam ga u njen šupčić dok sam nosom ulazio u picu, ali mi to nije smetalo, dapače, nekako me i palilo. 

Kurac mi je već bio dobrano napet, pa sam se uspravio i na klojenima stao između njenih raširenih nogu, te joj ga gurnuo u picu. Zabio sam joj ga dva tribputa do kraja, pa ga izvukao i naslonio glavić na ulazbu njen šupčić. Lagano sam gurnuo i na moje iznenađenje ušao odmah unutra. Samo je duboko uzdahnula i zastenjala, pa privukla noge na svoja prsa i ja sam još jednom gurnuo kurac, te joj ušao do kraja u guzu.

Počeo sam joj ga odmah zabijati dok je Mirela dahtala sa nogama na svojim velikim sisama. Primio sam joj noge i privukao ih na svoja prsa dok sam joj ga zabijao u šupak, a ona se primala za jastuke po trosjedu kolutajući očima od ugode. Noke trajalo dugo, usprkos jutarnjoj jebačini u uredu, i počeo sam joj puniti guzu sa svojom spermom. Kad sam se ispraznio izvukao sam ga iz njenog šupka, a ona je ustala i primila me za ruku, te povela na kat u spavaću sobu. 

Ubrzo smo bili na krevetu, a ona se bacila na lizanje mog kurca sklupčana između mojih raširenih nogu. Ja sam uživao gledajući kako moj kurac nestaje između njenih usana, dok me ona gledala u oči. Kosa joj je bila sada raspuštena pa je ležala na mojim nogama i malo me škakljala, ali sam bio skoncentriran na njene usne i ruku koja je milovala moja jaja. Pušila je fenomenalno i kurac mi je ponovo bio spreman za njene rupice. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx