Sexy pauza

Već danima nisam vidjela svog ljubavnika. Čujemo se svaki dan, i jedno u drugome budimo želju, ali uvijek se nešto ispriječi i ne možemo organizirati čak ni neki seks nabrzaka. Luda sam za njim, i ponekad pomislim da mu je to možda taktika da bih ga željela još više. A ja sam sad u najboljim godinama za uživanje, ispunila sam sve obaveze prema obitelji i sad se mogu posvetiti svojim malim užicima.

Mislim da se dobro držim za svoje godine, srednje četrdesete, i da još ima dosta muškaraca kojima sam poželjna. Srednje visine sam, ženstveno tijelo s oblinama baš tamo gdje treba. Guza mi je još uvijek čvrsta a grudi su okrugle, jedre, s malim bradavicama kao stvorenim za grickanje. Velike su taman toliko da stanu u veliku mušku šaku, obožavam kad se moj dragi igra s njima.

Plavuša sam, i na prvi pogled izgledam čedno i nevino, a samo poseban muškarac otkriva moje skriveno lice. Strastvena sam i divlja u seksu, a to moj dragi jako dobro zna, i zato me baš živcira kad me dugo ostavlja nezadovoljenu. On je pravi seksi macho muškarac, visok, sportski građen, šarmantno prosijed, prilično obdaren, i svjestan je svog dobrog izgleda. Zna kako utječe na mene i voli se poigravati sa mnom. Dugo me drži “na suhom” znajući da ću poludjeti od strasti kad ga konačno vidim.

I tako me danas, nakon skoro tri tjedna kako se nismo vidjeli, nazvao na posao i rekao da me želi vidjeti, odmah. Želi da ga čekam u mom stanu, u spavaćoj sobi, spremna točno po njegovim uputama.

Nisam puno razmišljala, i odlučila sam konačno iskoristiti svoje vrijeme za pauzu na malo drukčiji način.
Rekao mi je da mu ostavim ulazna vrata otključana i da ga čekam u spavaćoj sobi, posebno obučena samo za njega. Utrčala sam u stan, na brzinu skinula svu odjeću u kojoj sam bila na poslu i obukla se po njegovoj želji, samostojeće čarape boje kože, crne tange, crni čipkasti negliže i štikle. Tek što sam se obukla, vidjela sam kako se otvaraju vrata od sobe i konačno sam ga vidjela kako ulazi. Bio je samo u boksericama, sve ostalo je skinuo još u dnevnom boravku. Željela sam ga zagrliti i poljubiti, ali mi nije dopustio. Naredio mi je da kleknem, skinem mu bokserice i popušim mu kurac. Poslušala sam ga, goreći od želje za njim.

Kurac mu je bio toliko napet i čvrst da sam jedva skinula bokserice preko njega. Željno sam ga uzela u usta i oblizala, glavić mu je bio vlažan i vruć. Kurac mu je velik i ne mogu ga cijelog staviti u usta, ali on me uhvatio za glavu i nabijao mi ga duboko u grlo, sve dok se nisam počela gušiti. Lizala sam ga i sisala, željna njegovog okusa. Čvrsto sam ga držala za guzu dok me on jebao svom snagom u usta. Kad je vidio da se gušim u njemu i da su mi već suze krenule na oči, izvadio ga je naglo. Naredio mi je da ustanem i okrenem se prema velikom ogledalu na ormaru, i da mu se naguzim. Prišao mi je s leđa i jednim brzim pokretom mi je nabio svoj tvrdi kurac u pičku. Vrisnula sam od šoka i ugode. Zgrabio me je za kosu i omotao je oko svoje ruke, a drugom mi je trljao sise. Cvrst mi je držao uzdignutu glavu i naredio mi da nas gledam u ogledalu, da vidim kako jebe svoju drolju. Skoro se nisam prepoznala, to više nisam bila ja, nego neka nepoznata žena ispunjena divljom strašću i požudom. Čvrsto sam se oslanjala rukama na ogledalo dok me on silovito nabijao, noge su mi drhtale od strasti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx