Sine hoću da gledaš dok ti mama ovo radi

Nedavno je slavio rođendan, i nakon ručka s obitelji nastavio tulumatiriti u društvu prijatelja. Mladići kao mladići, ubrzo su se napili i zaružili cijelu noć tako da se dečko vratio doma pred zoru. Tek za nekoliko tjedana sin joj je rekao da je bolestan.

«Šta ti je?!», šokirano ga je gledala pitajući dali je vrijeme da pozove i njegovog oca.

«Ne!!! Nikako nesmiješ reći tati!» Još ga nije vidjela tako strganog.

«Dado, reci mami što ti se desilo!»

Progutao je knedlu i izvalio, «Bili smo na kurvama…»

Majka je problijedila, «Molim?!» Dijete je išlo u kupleraj!

«Ma nismo imali novaca za ševu, samo su nam pušile…»

Pokušala je suspregnuti bijes. Mali je imao pravo, tako nešto nikako nije mogla reći Franji, svom mužu. Izbacio bi malog na cestu bez razmišljanja. Nije on bio siledžija, baš suprotno. U njegovom domu gojio se katolički nauk a jedine novine na stolu bile su Krščanska Sadašnjost.

Snezana je pažljivo slušala sve simptome po kojima je zaključila kako je dječak zakačio neku spolnu bolest, na sreću, lakši oblik.

«Kako to točno misliš…?», pravila se ozbiljna.

«Pa…pimpek…penis me boli kad piškim i..svrbi me.»

«Da vidim!»

«Mama!»

»Za ime Spastelja, Dalibore! Misliš da imaš nešto što ja još nisam vidjela?!»

Na to je sin pokunjeno spustio hlaće a za njima i gaće. Što se tiće Silvine procijene, ovaj kurac izgledao je skroz zdravo. Sin je u licu već bio tamno crven, a onda ga je još i primila za njega!

«Zašto sam to napravila?», pomislila je.

«Um…jel te sad boli?»

«N..ne», jedva je promucao. Na obostranu jezu osjetila je kako joj se mali pod prstima ukrućuje. Sveto trojstvo, ovo je veće nego tatino…i definitivno deblje!

«Oh…čini se da ti je mama još komad», neoprezno se našalila da opusti situaciju. Nije joj uspjelo. Dječak je bio još sluđeniji i smjesta je navukao gaće.Ipak je ugovorila sinu nekoliko specijalističkih pregleda i sada je, tjedan dana poslije, čekala stručan stav o Dadinoj muškosti.

Jedan student pohotno ju je gledao. Snezana je i u 45oj privlačila pažnju. Tamna kosa lijepo joj je uokviravala ovalno lice, plave oči, pune usne…no najjaći adut svakako su bile majčine enormne grudi, barem desetke.Možda nije bila mršava kao nekad, al ljubomorni pogledi žena bili su dokaz koliko je starka dobro građena.

Vrata su se otvorila i Dalibor je izašao. Majka nije mogla sakriti nervozu s lica. Sin joj se mlako osmjehnuo i krenuo prema njoj. Iz klinike su izašli u grobnoj tišini i uputili se ravno prema autu.

«I?», napokon je pitala.

Dječak je duboko uzdahnuo. «Doktor misli da nije ništa što antibiotik ne može riješiti.»

«Hvala ti Bože! Nadam se da si sad prošao školu!»

«I to na gadan način!», nasmijao se i povukao sam sebe za uho.

«Zlato, nemoj misliti da si ti prvi muški koji je stradao u javnoj kući a sigurno nisi ni posljednji. Najbolje je da to zaboravimo, ha?»

Majka mu je već oprostila, na kraju krajeva, za Dalibora se teško i ona više mogla zavaravati da je dijete. Bio je to mladi muškić i jasna stvar da su mu misli stalno bježale na seks. Nije imao djevojku, što je Snezana pripisivala školi koju mu je otac odabrao – dječačko sjemenište na Šalati, i kao učenik skroz muške srednje, nije znao sa suprotnim spolom.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Nikola
Nikola
Guest
14. studenoga 2021. 01:27

Vrlo interesantno i uzbudljivo

milojko
milojko
Guest
Reply to  Nikola
28. studenoga 2021. 19:08

jest drug pale me ovakve price

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx