Trojka sa mojim turistima

Please wait...

Živim u malom gradiću inače poznatom turističkom mestu,i kao i mnogi meštani izdajem sobe turistima preko leta.

Jelena i Zoran  (naravno imena sam promenio), su bili bračni par ni po čemu drugačiji od drugih gostiju.Par godina mlađi od mene,iz unutrašnjosti Srbije,ona plavuša,lepih ali ne velikih grudi,oble guze,srednje visine.On malo viši od nje,prosečan čovek u svakom pogledu,ali oboje vrlo dragi i simpatični. Više su vremena provodili u mom društvu,nego neki drugi,ali  bilo je gostiju sa kojima sam se družio i više.

Pošto izdajem dve sobe na spratu,obično budu gore dve porodice,ali tada se desio procep između jednih i drugih gostiju,tako da su bili dva dana sami.Ova se priča desila u tom periodu.

Tog dana su se vratili ranije sa plaže,Jelena je prošla pravo na sprat,a Zoran mi je mahnuo i pozvao na pivo kod njih.Na spratu imam dnevni boravak sa kuhinjom koji inače dele gosti,ali pošto su bili sami,ceo boravak je bio njihov.Naravno,odmah sam prihvatio poziv i popeo se na sprat.Zoran i ja smo seli u dnevni boravak,uz po flašu piva,dok se Jelena spremala za tuširanje.Iz dnevnog boravka se ide direktno u kupatilo,a ja sam sedeo tako da sam gledao prema njemu.

Jelena je noseći stvari ušla u kupatilo,a Zoran je počeo da priča o tome kako su njih dvoje razgovarali da bi u cilju buđenja strasti nakon desetak godina braka,i nakon što su isprobali sve što dvoje mogu da urade,poželeli da isprobaju trojku.

Pitao me je da li bi hteo da učestvujem u tome.Mene su izabrali iz više razloga,prvo nisam iz njihovog mesta,koje je malo i boje se da bi se to brzo pročulo,drugo razveden sam,treće dopadam se Jeleni.Pošto se trudim uvek da se moji gosti prijatno osećaju kod mene,morao sam da pristanem.U stvari bio sam presrećan.

Dogovorili smo se da kad Jelena izađe iz kupatila,da on počne da je mazi i ljubi,a kad se ona opusti,da se ja priključim.

Tako smo se dogovorili,ali Jelena je to promenila.Očigledno je znala šta smo pričali i pretpostavljala da sam pristao,izašla je iz kupatila umotana u peškir koji joj je jedva pokrivao guzu.Došla je do mene,i sagnula se da uzme cigarete sa stola.I odjednom niotkuda njena pičkica na 20-30 cm od mog nosa.U tom položaju je vadila cigaretu iz kutije,koja slučajno ili namerno nikako nije htela da ispadne.Tresući kutiju,mrdala mi je guzom ispred nosa,i to je bilo previše.Ruka mi je sama krenula,spustila na njenu guzu.Na trenutak je zastala,ispustila cigarete i pomerila malo unazad.

Nagnuo sam se malo napred i lagano jezikom dodirnuo pičkicu.Uz uzdah je lagano raširila malo noge,tako da sam mogao šaku da provučem između,a u isto vreme i pičić joj se raširio tako da sam mogao da prodrem jezikom malo unutra.Spolja je još bila vlažna od tuširanja,ali iznutra su navirali sokovi,očigledno ju je pomisao na seks sa dvojicom izuzetno palio.

Ni Zoran nije gubio vreme,nisam mogao da ga vidim,ali po pokretima koje je pravila Jelena,zaključio sam da joj nabija kurac u usta i to žestoko.

Posle par minuta,Jelena se okrenula,svukla mi šorc,i uzela stvrdnuti kurac u usta,dok joj je Zoran nabijao svoj u pičku.U ritmu njegovih nasrtaja,njoj se glava cimala napred nazad,gutajuči ga skoro celog.Cela ta situacija me je toliko popalila da sam počeo da svršavam pravo njoj u usta,primila je celo punjenje iz mojih jaja,isisala i poslednji spermatozoid koji se nalazio u kurcu,nato je Zoran počeo da stenje.Naglo se okrenula i uzela i njegov kurac u usta.Progutala je i sve što joj je on izbacio u usta.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx