Udata sam i ostvarujem maštu sa strane – II dio

Kao što sam rekla, znala sam da je počelo novo poglavlje u mom seksualnom životu koji je do tada bio ograničen samo na bračni krevet i dobro poznatog partnera. Posle avanture (Udata sam i ostvarujem maštu sa strane – I dio)  sa Zoranom sam se sastala još jednom iz istog razloga. Na rastanku sam nabacila da bih volela da ponovim iskustvo sa seminara na šta se on samo nasmejao i potvrdno klimnuo glavom.

Prošlo je više od nedelju dana kada sam ga videla na vratima kancelarije. Doneo mi je, navodno, nesto na potpis i tiho rekao da mu javim kada ću biti slobodna. Sada je odluka bila na meni, morala sam da se organizujem i odvojim vreme za uživanje o kome sam sve češće razmišljala. Prilika se sama namestila posle dve nedelje dolaskom strane delegacije koja zahteva punu pažnju i moje neograničeno angažovanje. Najavila sam raniji izlazak sa posla, Zoranu podesila raspored da nema vožnje taj dan popodne i u prolazu mu nabacila predvidjeni datum.

To jutro sam vodila računa da muž ne vidi šta sam obukla. Odabrala sam crnu boju kao dominantnu. Tange sam retko nosila kada idem na posao ali sam ih za ovu priliku obukla kao i haltere i crne najlon čarape. Sama ta kombinacija je dovela do toga da sam se osećala seksi i blago napaljeno. Dan je proticao radno sve do 13h kada sam se spremila i napustila radno mesto. Zoran me čekao ispred firme i službenim kolima odvezao do njegove garsonjere gde sam očekivala i Dragana. Zatekli smo ga kako leži na krevetu, obučen samo u bokserice.

Ustao je, poljubio me u ruku i skinuo mantil uz komentar „super izgledas“ na šta je Zoran dodao „kao i uvek“. Nisam čekala kao prošli put već sam počela polako da se skidam, što su obojica prihvatili i uradili isto. Dok sam skidala suknju osetila sam poznato pulsiranje i nalet toplote videvši veliki draganov kurac koji se klatio ispred mene.

– „Uželela si se rasturanja od prošlog puta? Svidelo ti se kako smo te razvalili kao kurvicu“ reče.

– „Da nisam ne bih bila ovde“,

spretno sam ga gurnula na krevet i pored njega bacila i Zorana. Za trenutak su se zbunili ali kada sam klekla između njih i obojicu ih uhvatila za kurac opustili su se.

– „Kakva si ti jebulja“ reće Dragan dok sam njegov nabrekli kurac uzimala u usta a Zoranu počela da ga drkam rukom. Obojica su uzdisali dok sam im pušila naizmenično. Odjednom, Zoran je ustao i došao iza mene. Izbacila sam kukove i raširila noge kao prava kurvica. Pročitaj cjelu VIP priču.

Možda Vam se sviđaju i ove

Comments are closed.