Upoznali smo par, svi četvero smo željeli preći granicu i sudjelovati u pravom swingu

Please wait...

Posle silnog dopisivanja, sms-ovima, mejlovima i slanja slika, odosmo mi za NS. Stigli smo tamo oko 16h, uzeli taksi i otisli na Liman kod Nene i Zvekija.

Malo je reci da smo bili sve vreme napaljeni a nismo hteli da se seksamo 4 dana pred put, hteli smo da budemo u kondiciji za susret.

Prosli put je sve zavrseno na soft varijanti ali kroz pricu shvatili smo da nam je super i da bi svi cetvero presli granicu i ucestovali u pravom swingu.

Moja V je dva dana pre uradila komplet depilaciju, namestila frizuru, sva se skockala. Ja sam sebe sredio isto, sveze obrijan , dole i gore.

Lepo su nas docekali , izljubili smo se na vratima, dan je bio vruc ali klima kod njih je lepo rashladila sve. Posto smo se vec dobro upoznali prica je isla lako. Dogovorili smo se da izadjemo na klopu u neki restoran a posle da se vratimo u stan. Otisli smo u ” Parobrod” u Petrovaradinu. Atmosfera super, klopa isto ali nama se zurilo za nesto drugo. V je sela do Zvekija a Nena do mene. Stalno smo se stpikali,grlili, pevali  i zezali kao deca.

Vratili smo se oko ponoci u stan, lepo zagrejani i raspolozeni. Palo je zezanje ko ce prvi na tusiranje oni su insistirali da idu gosti tj. mi a ja da idu prvo zene a mi da sacekamo kao kavaljeri. Zveki se slozio sa mojim predlogom, dok su one isle ka kupatilu nas dvojca smo seli i pricali . Pitao sam ga kako mu se svidjaju slike koje sam mu slao on ce,

– nisam spavao dva dana zbog njih, napalio sam se na prvu fotku i od tada samo cekam da se vidimo.

Poceo sam da se smejem jer sam i ja to isto iscekivao od prve Nenine slike. dok smo mi sedeli Nena i V su se skidale u sobi a mi smo kroz vrata sve gledali. Moja V je sve vreme se guzila prema njemu na sta je njemu kurac poceo da raste dok je gledao. Ni meni nije sve jedno bilo dok sam gledao Nenu. Zacakljenih ociju smo pricali ali su nam pogledi sve vise isli prema njima. Otisle su u kupatilio zajedno i odande se culo samo sustanje vode i njihovo smejuljenje. Nas dvojca se pogledasmo i negde u isto vreme smo ustali i poceli da se skidamo za nas red za tusiranje. Obojici su nam macori stajali tvrdi i spremni za akciju. Pogledasmo se i pocesmo da se smejemo . Njih dve izadjose iz kupatila, pogledase nas i nase macore i uz osmeh odose do dnevne sobe. Ja udjoh prvi da se istusiram , dok je Zveki otisao po peskire. Kad sam zavrsio, kazem mu da cu ga sacekati pa da zajedno izadjemo napolje, sto je on prihvatio. deset minuta kasnije , bili smo spremni za akciju.

Moram reci da nas je ono soft iskustvo skroz oslobodilo. To prvo vece i meni i njemu je bilo zeznuto, ne znas kako ces reagovati ,kako ce one reagovati , da li ces ili neces da omanes, itd, itd. Kako se sve to zavrsilo lepo sad nam je bilo skroz ok da gledamo jedan drugog golog i sa dignutom kitom.

Izasli smo i krenuli prema sobi a tamo …

V lezi na krevetu, uzela je dildo koji je ponela i mazi se sa njim a Nena lezi preko puta i mazi svoju izbrijanu mackicu. Uh… prizor od koga nam se zavrtelo obojci. Prisao sam V i poceo da je ljubim po grudima, vratu i da joj mazim vec vlaznu picu. Zveki je prisao Neni i poceo da joj lize mackicu koja se presijavala od sokova. Spustio sam se i ja dole i poceo mojoj V da lizem vec vrelu picku.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx