ŽENINA FRENDICA: Zašto me dobro ne pojebeš, kada ti se iz očiju vidi koliko to želič

Živo sam u malom mjestu udaljenom od grada nekih 15-ak km. Ja i žena smo imali svoju kuću, normalan život, dobar seks. Ona se družila sa jednom drugaricom koja je bila par godina mlađa od nje i često su posjećivale jedna drugu. 

Ta njena drugarica zvala se Hana, bila je niska, duge crne kose, malo većih, ali podignutih grudi i okrugle malo veće guze koja se doimala čvrstom. Već dvije godine je bila razvedena i živjela je kao podstanar nedaleko od nas. Nije imala djece. Kad god bi došla u posjetu mojoj ženi ja bih gledajući je osjetio kako mi se kurac diže i postaje tvrd. Strašno me palila i mislim da je toga bila svjesna i znala me suptilno izazivati pokazujući nekad mojim pogledima malo više nego što bi trebalo, ali uvijek pazeći da moja žena to ne primijeti. 

Jedan dan začuo sam zvono na vratima i otvarajući ih ugledao sam Hanu, pitala je za moju ženu, a ja sam rekao da je otišla obići sestru u susjednom mjestu, koja se iznenada razboljela i da će prenoćiti kod nje. 

Pozvao sam je unutra na kafu i na moje čuđenje prihvatila je i ušla unutra. 

Dok je išla ispred mene u haljinici do koljena buljio sam u njeno dupe kako se zamamno njiše pri svakom koraku. 

Sjeli smo u fotelje jedno nasuprot drugog čekajući da voda za kafu provri i neobavezno razgovarali. Osjetio sam da mi se kurac diže i da mi se usta blago suše. 

Ustao sam i vjerovatno je primijetila izbočinu na mojim farmerkama, ali to nije dala do znanja. 

Skuvao sam kafu i donio joj jednu šolju, a dok sam je spuštao na mali stolić pored nje osjetio sam njen zamamni parfem. 

Sjeo sam u fotelju nasuprot nje i polako srkao kafu mjereći je pogledom od glave do pete. 

Malo je razmakla noge otkrivajuči mom pogledu preplanule butine sve do minijaturnih bijelih gaćica. 

Moja batina je poludjela, toliko mi se digao dam se bojao kako će iskočiti napolje. 

Spuštajući šolju na stolić odjednom me upitala” zašto to ne uradiš”? 

Pitao sam je “šta” praveći se nevješt. Rekla je ” zašto me dobro ne pojebeš, kada ti se to iz očiju vidi koliko to želiš”.

Još više je razmaknula noge potpuno otkrivajući svoje već vlažne gaćice mom pogledu. Već dugo želim da me kresneš, ali onako muški, da to dobro zapamtim, bez obaveze-samo seks. Već dugo nisam osjetila dobar kurac u sebi i jako mi fali, a tvoj mi baš izgleda dobar. 

Više nisam mogao izdržati, ustao sam, podigao je iz fotelje i na rukama odnio do spavaće sobe. 

Bacio sam je na krevet i brzo svukao majicu, farmerke i gaćice dok je ona isto radila sa svojom haljinom i gaćicama. Raširio sam joj noge i zabio lice u njenu vrelu pičku. Lijepo je mirisala i imala blago slankast okus kakav ima zdrava pica. 

Lizao sam njenu vruću picu, zabijao jezik u njenu rupicu dok sam rukama gniječio njene tvrde sise. Tiho je stenjala i uvijala kukovima dok je svršavala na mom jeziku , a onda me povukla gore hvatajući moj kurac rukama i namještajući ga na otvor svog pičića. 


Zabio joj sam ga u jednom potezu ulazeći duboko u nju. Samo je zastenjala i promrljala “to, jebi me sad, razvali tu moju picu svojom kurčinom, hoću da me jebeš jako”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Elvir komentira

    Cao

Komentiraj