Ženina sestra se sama ponudila

Dok mi je žena čuvala trudnoću i nisam se smio sa njom seksati iznenada mi se njezina sestra, koja je bila rastavljena i od nje starija 4 godine, sama ponudila da zamjeni sestru dok ne rodi i oporavi se. Prvi puta smo se izjebali u autu izvan grada.

Nakon 15 dana supruga mi je morala u bolnicu na strogo mirovanje i prvi dan nakon što sam ju odvezao i smjestio u bolnici ona mi je sama rekla da su njezini obećali dobro se brinuti za mene.

Kad sam se vratio doma nije prošlo niti sat vremena kad sam čuo da moja šogorica staje svojim starim dizelašem u dvorištu i kad je ušla u hodnik odmah je počela skidati sa sebe robu. U desetak sekundi smo bili obadvoje goli i odmah u hodniku je kleknula i počela mi pušiti kurac. Nabijala se usnama na njega uporno ga pokušavajući progutati cijelog. Još joj to nije uspjelo u svim našim jebanjima. Govorio sam joj da pređemo u sobu na krevet ali nije htjela i pušila ga je kao da nije godinu dana imala kitu u rukama i ustima. Znala je da kad joj napunim usta poslije kraćeg oporavka da ju mogu jebati barem pola sata i da će se dobro iscijediti.

Kad sam svršio i poslije temeljitog lizanja i posljednje kapi sperme i gutanja se uspravila i rekla mi da sad možemo na krevet.

Otišli smo u sobu i odmah je legla na leđa i namjestila pičku za lizanje. Počeo sam jezikom najprije kružiti oko pičke i prstima joj trljati klitoris. Kad je bila toliko uzbuđena uhvatila me za glavu i nabila mi pičku na usta . Trljala se a ja sam uspio uvući jezik u picu i rukama joj gnječiti guzicu. Nije joj dugo trebalo da svrši.

Kad je svršavala to je bio divan prizor jer je mogla izbaciti “mali vodoskok” iz pičke. Taj me prizor uvijek palio tako da mi je kita bila spremna za njezinu vlažnu picu.

Uvukao sam joj ga do pola i polako ju ubadao istovremeno joj trljajući klitoris rukom. Povukla mi je glavu dolje i ljubila me malo divlje i da nisam ja sa njom prije pet dana bio mislio bih da se nije jebala godinu dana koliko je strasti unosila u ovo jebanje.

Čim je svršila još jednom pogurala me i namjestila se na koljena da ju jebem u dogy pozi. Kad sam joj zavukao odmah iz prve do kraja i počeo ju jebati žestoko toliko je stenjala i vrištala kao da ju netko muči. Nabijala se sama da joj uđe do kraja i dok se ona nabijala sam joj polako prstom ušao u guzu i kružio po njoj šireći ju pomalo. Ubrzo sam joj zavukao dva prsta i opet kružio po njezinoj guzi a ona je cvilila i sama mi rekla da joj ga zavučem u guzicu. Polako sam ulazio jer ipak je to bilo prvi puta da ju netko jebe u šupak. Nije trebalo dugo da se prilagodi veličini i opet je sam tražila da ju jebem brže malo. Uhvatio sam ju za kukove i nabijao na kurac. Sama si je trljala klitoris i kad je svršila koljena su joj štrepila i drhtala je cijela. Spustila se na stomak a ja sam ju i dalje jebao u guzu ali sam brzo počeo svršavati i puniti joj guzicu spermom. Poslije minutu dvije smo ležali jedno pored drugog i ljubili se još malo. Prva je počela razgovor

– jebote što je ovo dobro
– što?
– jebanje u guzicu. Kako sam se bojala a nije bilo uopće bolno.
– Prije kite sam ju prstima razradio
– Znam. Voli li ga i seka u drugu klasu primiti
– Voli seka sve kao i ti. Jedino što ne svršava toliko obilno kao ti
– Znam, rijetko koja žena može ovako obilno svršiti

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
deniselvedi32
Denis
13. ožujka 2022. 02:17

Napumpaš obje sestre i onda si miran. ?

1
0
Ostavi svoj komentarx