5 koraka do ženskog orgazma o kojem će misliti non-stop

Nemogućnost postizanja orgazma problem je koji muči i više žena nego što mislimo, a bez postizanja vrhunca seksualni odnos ne pruža ono ultimativno zadovoljstvo. Na sreću, postoje nekomplicirani načini na koji se doživljavanje orgazma može olakšati jer nijedna žena ne bi trebala biti uskraćena za taj ekstatičan osjećaj.

1. Budite gore 
Većina žena potvrdilo je da češće dožive orgazam ako su tijekom seksa gore. Ova poza stimulira klitoris i žena može bolje kontrolirati ritam pokreta te ga prilagoditi sebi.

2. Ne razmišljajte o poslu (i djeci, i neplaćenim računima…)
Lakše je to reći nego napraviti, ali ako se ne možete opustiti, vjerojatno nećete doživjeti vrhunac. Probajte se opuštati tako da u krevet legnete pola sata prije nego što biste išli na počinak. Tako ćete se osjećati manje iscrpljenima te će vam biti lakše prepustiti se i uživati u trenutku.

3. Iz spavaće sobe maknite sve što vas ometa
Kad smo kod uživanja u trenutku, teško se opustiti i prepustiti u spavaćoj sobi zatrpanoj predmetima kojima tamo i nije mjesto. Raščistite spavaću sobu i učinite je utočištem za vas i vašeg partnera.

4. Ponovno uvedite predigru 
Svakodnevni život može biti oblik predigre. To ne znači da se morate pipkati u javnosti. Predigra će biti i uživanje u partnerovu društvu i isprobavanje novih, neseksualnih aktivnosti u paru. Tako ćete se još više zbližiti u svakom aspektu vaše vaze pa tako i u krevetu.

5. Probajte dublju penetraciju 
Za vaginalni orgazam stavite jedan ili dva jastuka ispod bokova što će partneru omogućiti da dublje penetrira u vas. Uvijek recite partneru što vam paše i donosi užitak.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx