ŽENE: Kako pravilno masturbirati do vrhunskog orgazma

Drage moje, kod nas orgazam nije nešto što se traži, naručuje, postiže, ma šta priručnici o tome tupili. Orgazam se doživljava i ona koja ga je doživljavala, sigurno zna kako je to jako lepo i ponekad neopisivo zadovoljstvo. Doživljaj je vaš. Vi ste odgovrni za svoj orgazam.

Masturbacija (samozadovoljavanje) nipošto nije tabu tema i nešto loše, nego naprotiv, nešto što nas čini opuštenijima, srećnijima, zadovoljnijima. Prepustite se, uživajte, osećajte sami svoju strast koja izbija iz tela kada se dodirujete.

Masturbacija Vam, naučno je dokazano, pomaže da se odagante od svakodnevnog stresa na poslu, fakultetu, životu isl. Tokom masturbacije ne štedite vreme, odvojite minute za sebe, istražite svoje telo, pronađite dodirima lagano svaku tačku koja vas uzbuđuje. Pre nego počnete da se dodirujete po klitorisu i vagini, obavezno se prepustite svojim dodirima po drugim delovima tela, jer da bi doživele orgazam i pravo zadovoljstvo tokom masturbacije, nije bitno samo dodirivati polni organ.

Predlažemo da se posle tuširanja spustite u krevet u odevnoj kombinaciji (brus, gaćice, kratki uski šorts i kratka maičica). Pustite sebi neki video klip, ili film, možete i da počnete čitati neko štivo koje vas uzbuđuje, da stvarate u glavi slike “neke idealne devojke”, to vam ostavljamo po volji. Dodirivanje počnite od usana, kažiprstom prođite lagano preko gornje, pa onda preko donje usne, nežno. Osetićete drhtanje ili golicanje koje će vam prijati. Maksimalno se opustite i prođite prstima kroz kosu nekoliko puta, zatim prste spustite preko ušiju do vrata i kružite prstima malo iza ušiju i po vratu.

Zatim skinite maičicu i vratite se u ležeći položaj. Jednu ruku spustite uz telo, a drugom lagano prstima “šetajte” od usana, preko vrata, okolo brusa, do stomaka, kružite nežno oko pupka, spuštajte prste do šortsa, nežno i polako. Nakon nekoliko minuta oslobodite se brusa i ponovo lezite. Sada upotrebite obe ruke, jagodicama se mazite od usana, preko vrata do grudi i stomaka. Pokvasite jezikom srednje prste i polako se vlažnim prstima mazite po bradavicama, kružite oko grudi, dirajte nežno vrhove bradavica. Posle par minuta, osetićete da su vam se bradavice ukrutile i da ste “vlažni”, ali još se ne dodirujte dole. Pratite i dalje uputsvo.

Rekli smo već da je poželjno da šorts bude uzak, a ako je dok ste ovo radili malo se “opustio”, uzvucite ga, “utegnite”. Zatim se malo okrenite, prvo na jednu, pa na drugu stranu, a rukom se uhvatite za guzu i pređite dlanovima preko nje, osetite kako vam je guza čvrsta. Ponovo se vratite u ležeći položaj i dalje koristite obe ruke, mazeći se po vratu, grudima, stomaku. Sada stišćite grudi. Bradavice “štipkajte” prstima, mazite ih jagodicama, a dok se igrate sa svojim grudima pomerajte zadnjicu po krevetu gore-dole polako, pa onda pomalo pomerajte kukove “mešajte”, radite tako da osetite kako vam gaćice ulaze u guzu i “šetaju” ispod uskok šortsa po mačkici. Sledeći korak je osloboditi se šortsa, ostanite samo u gaćicama I vratite se u ležeći položaj, a zatim neko vreme ponavljajte zadnji navedeni postupak. Sada jednu ruku zaposlite vašim grudima, a drugu polako spuštajte ka gaćicama, ali “ne zavlačite” ruku u njih, pustite vaše prste da mile, igraju se i maze mačkicu preko veša.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
12 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Azra
Azra
Guest
16. listopada 2020. 12:16

Kako ja nju izmasiram i izdrndam da lebdim, sva se zalijepim

Boško
Boško
Guest
Reply to  Azra
16. listopada 2020. 16:24

To Azrice, znaš kako bi ja drkao pored tebe dok je drndaš. Pokidao bi kurac od drkanja. I kad počneš da svršavaš, ja bih ti zaprskao pičku semenom. Jel ok to?

Azra
Azra
Guest
Reply to  Boško
16. listopada 2020. 18:21

Nego kako, da te gledam dok drkas to me samo jos vise uspali

Boško
Boško
Guest
Reply to  Azra
16. listopada 2020. 19:33

Uuh, izgleda smo na sličnim talasnim dužinama. I ja volim ta čudna svršavanja koja nisu klasično tucanje. Naravno volim i to, ali ovaj drugi način ite kako ima svoje čari. Nemaš polma koliko semena izbacujem u duuugim mlazevima, jer su mi jaja baš velika.

Azra
Azra
Guest
Reply to  Boško
17. listopada 2020. 17:58

Onda mogu misliti kako dobro udaraju

Boško
Boško
Guest
Reply to  Azra
19. listopada 2020. 20:46

Bas udaraju, veruj mi. Ne znam dal bi stali na drkanju…

Boško
Boško
Guest
Reply to  Azra
20. listopada 2020. 17:25

Voleo bih da budem pored tebe i drkam dok ti diraš ribicu…

Azra
Azra
Guest
Reply to  Boško
22. listopada 2020. 18:07

Jao i meni se svidja ideja ali nakon toga bih ti popusila da se opet digne i onda bih te zajahala i potucali bi se za pamcenje. Kako bih se samo propinjala na tvom kurcu.

Boško
Boško
Guest
Reply to  Azra
26. listopada 2020. 18:28

To Azrice, čim sam pročitao komentar, odmah neka struja prodje kroz kurac. Častio bih te svemirskim tucanjem-2 svršavanja rafalno, bez vadjenja, to stvarno mogu. Bas bi se propinjala! Cmokić za tebe, super si, piši ponekad…

Adi
Adi
Guest
Reply to  Azra
27. listopada 2020. 15:31

Gdesi maco

Adi
Adi
Guest
Reply to  Azra
27. listopada 2020. 15:34

Javljse lutko

Sandra
Sandra
Guest
Reply to  Azra
12. studenoga 2020. 23:24

I ja volim kad muda dobro udaraju. Zvuk kad lupaju o guzu me jos vise zapali.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
12
0
Ostavi svoj komentarx