Slušao sam suprugu dok je razgovarala u sobi

Prošli vikend navečer sjedili smo ja i moja 36 godišnja supruga u nasem stanu i gledali film. Kako odabir filma nije bio po mom ukusu poceo sam da kunjam a onda sam skuzio da uzima telefon svoj i počinje da tipka.

Nakon par minuta pogledala je prema meni dal cvrsto spavam ustala je lagano i otisla u smjeru spavace sobe. Ustao sam lagano i na prstima dosao do sobnih vrata i u tom momentu je jasno čujem kako govori nekome :”… Može i anal ali također sa kondomom… Onda je valjda čekala drugu stranu da kaže svoje pa je ponovila kako treba da pošalje poruku kada bude na minut od adrese koju mu je dala.

Ja sam se vratio na brzinu nazad na kauc ona je jos pricala ali nisam sve ni htio da slusam. Kada je usla u dnevni ja sam se kao probudio naglo napravio sam pogled kao da sam spavao satima.

Rekla mi je ljubavi ja cu oko 9 samo da kratko izletim iz stana na 15 minuta najduze moram se naci kratko sa Nicole (to joj je prijateljica najbolja.)
Velim ok ubrzo nakon toga rekla je eto me brzo i izletjela iz stana.

Nakon možda nekih pola sata došla je nazad kuci i sjela na kauc. Joj sta se kao zapuhala isla je stepenicama do našeg kata odnosno 7 kata. Velim ok i jesi se uznojila mnogo nasmijao sam se…. Pogledala me je i rekla a da ti možda nešto ne znaš a??
Velim znam ja sve… Kaže pa zasto si me onda pustio…
Velim ako ti to stvara ugodu uzivaj samo.
Kaže da napiše adresu ulicu nize od nase. Tu je pokupi odlaze do parkinga koji se nalazi sa druge strane naše zgrade ogromni parking ali sve okolo je visoko drvece i tu se nalazi jezero. Kaže zavisi od narudžbe nekada pusi, nekada bude samo ručno. Nekada je razvali od kurca ali moze da jebe dok ne svrsi tako da nekad mora i da naporno radi.

Uglavnom od 80 za ručno do 200 eura za sve oral anal pička i svršavanje po licu. Dala mi je 200 eura i rekla dragi idem da se umijem i operem zube pa ćemo se malo maziti….

Pa tko je nebi volio…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx