Afera sa kolegicom sa posla

Kao i svaki oženjen muškarac, volim malo pogledati sa strane, a ako se ukaže prilika, zašto da ne pojebeš nešto sa strane. Na svom poslu sretnem širok dijapazon žena i devojaka. Svaka je priča za sebe. 

Neki pisac bi filozofira kako nije moguće prijateljstvo muškarca i žene. U potpunosti se slažem sa njim.

Prije nekoliko godina u firmi se zaposlila žena od oko 35 godina. Nije bila udata. Srednje visine je, ne naročito visoka, kratke kose. Rekli biste ništa naročito. Međutim, jedan dio tijela je privukao moju pažnju.

To je bilo fantastično dupe.

Malo istaknuto unazad. Ubrzo smo se upoznali i na pauzama provodili dosta vremena zajedno. Nekakva kemija je bila prisutna, ali uglavnom se radilo o bezazlenom flertu. Primjetio sam da ponekad u prolazu koristi priliku da me dotakne, ali ništa više od toga. Pokušao sam je startovati, ali je govorila da ne želi ništa imati sa kolegama. Međutim, sutradan bi nastavila flertovati. 

Ta naša igra trajala je mjesecima. Onda se desilo to. Zabava pred novu godinu, koje piće i.. . 

Na zabavi u firmi riješio sam da preuzmem nešto konkretnije. 

Pričali smo ona i ja o sve. Znao sam da nije u nekoj ozbiljnoj vezi. Pošto je bilo muzike pozvao sam je da igramo. Počeli smo plesati i pričati jedno drugom. Rekao sam joj da me privlači od prvog trenutka. Ona je komentirala da sam ja oženjen. Rekao sam joj da mi ne smeta to. Nasmijala se samo i upitala me šta bi ja njoj to radio. U tom momentu lagano sam spustio ruku na njeno okruglo zategnuto dupe i šapnuo :

– “sve što želiš”.

Nastavila je sa provokativnim pitanjima. Vidjelo se da će tu biti nečega. Stisnuo sam je i povukao prema sebi. Mogla je osjetiti kako se moj macana ukrutio. 

Pitala je šta da radimo. Predložio sam da odemo sa te zabave do hotela.

Seli smo u moj audi. Upalio sam auto i krenuo. Dok smo išli prema hotelu ona je svoju ruku stavila na moje hlače i lagano me milovala. Uzbudio sam se kao kakav tinejdžer, ali sam se suzdržavao. 

Došli smo do hotela i uzeli apartman na sedmom katu. Ušli smo u lift i ja sam je privukao i počeo je ljubiti. Odmah je uzvratila strašno. Zagrljeni i ljubeći se ušli smo u apartman. Na brzinu smo se skinuli i pobacali stvari po apartmanu. Tek onako gola njena guza je bila božanstvena. Njena obrijana mačkica me je provocirala. Ljubeći je spustio sam je na ogromni krevet. Ljubio sam je polako po vratu i lagano se spustio do grudi. Stajale su uspravno, A bradavice su joj nabrekle. Kad sam se spustio do mačkice i počeo lizati klitoris odmah se počela grčiti i stenjati. Vidjelo se da svršava. Stavio sam joj macana i za nekih deset minuta svršila je još par puta. 

Otišao sam posle do kupatila. Ona je zadovoljno ležala na krevetu. Sjeo sam u kadu, nakon što sam nasuo vodu. Nakon par minuta ona je došla i rekla kako nije pre ovog bila sa muškarcem godinu dana. 

Počela je da mazi mog macana. Ustao sam, obrisao se i lagano je poveo do kreveta. Rekla je da ja ostanem stajati. Kleknula je i stavila mog macana u usta. On je počeo rasti. Takvo senzualno pušenje nisam očekivao. Bez korištenja ruku obrađivala ga je. Takvo lizanje od jaja do glavića dovodilo me je blizu vrhunca. Legao sam na krevet A ona je počela da se nabija na mog velikog macana. Vrištala je od zadovoljstva. Kako je bila okrenuta prema meni, sise su joj igrale pred mojim očima. Ubrzo sam svršio. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx