Supruzi sam ispunio maštu, podjelio je još sa dva muškarca

Čitajući priče na Vašoj stranici, odlučio sam napisati i jedan događaj koji se desio prije nekoliko godina.

Supruga Ivana i ja smo u braku već deset godina. Imamo 4 djece… Malo da opišem Ivanu,33 godine visoka oko 170 cm, sa 68 kg, porodi su ostavili svoje. Sise solidna trojka, guza taman… Ja 35 godina visok 175….oko 75 kg…vise sportski tip, trčanje i biciklizam u slobodno vrijeme…. Seks obožavamo oboje i totalno uživamo u njemu….ponekad smo znali gledati porno filmove i uživati u njima… 

Jednom prilikom gledali smo pornić u kojem je lik podijelio ženu s trojicom prijatelja….promatrao sam malo Ivanu za vrijeme gledanja filma i vidio da se malo čudno ponašala…djelovala mi je kao da sve to guta očima….ne moram ni napomenuti da smo se tu noć dugo ševili divlje i ludo. Za vrijeme ševe sam ju pitao kako joj se svidio film, odnosno da li bi htjela to probati. Na što mi se samo vragolasto nasmijala i odgovorila „možda“. Na tome je to i ostalo…nisam htio ništa previše pitati i ispitivati.

Suprugu sam počastio vikendom u toplicama Sv.Martin, bez djece…angažirali smo baka servis za čuvanje….

Došli smo u poslijepodnevnim satima, smjestili se u apartman Regina, ostavili stvari i otisli na jedno popodnevno kupanje…. 

Poslije kupanja, večera i spremanje za izlazak. Ivana se oblačila i kada je izašla pred mene imao sam šta vidjeti. Obukla je mini suknju crnu, samostojeće crne čarape, gore neku majicu s dubokim dekolteom. Bio sam oduševljen s njenim izgledom. Znao sam da ce mamiti poglede drugih muškaraca, ali nije mi smetalo, nitko nas ne pozna pa neka gledaju i pasu oči. Tamo je bio pub Potkova do kojeg smo se prošetali, ušli i zauzeli stol. Bilo je dosta mladića i djevojaka. 

Mi smo polako praznili već drugu butelju crnog vina kada sam primjetio da dvojica mladića ne skidaju pogled s moje Ivane. Skužila je to i ona, osmjehnula se meni, a i njima te me strasno poljubila.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx