Jebanje dok vozim

Godišnji, neki poslovi koji su se nagomilali kod kuće polako sam privodio kraju još jedan me je čekao a taj oduzima naj više vremena pa sam pokušavao nagovoriti suprugu da ide sa mnom na vikendicu jer ne volim biti sam zbog dosade bar s nekim da pričam.

Djeca su bila mala pa nije dolazilo u obzir da idu sa mnom tako da i žena nije bila zainteresovana. Dosadjujući se kod kuće razmišljao sam šta i kako kad sam se sjetio Mire, ali ako krene sa mnom neće od posla biti ništa ipak poslao sam poruku na šta je rado pristala te dodala da će biti ludo.

Spakovao sam sve i dogovorio sa ženom da me neće biti 3-4 dana jer je bilo puno posla za obaviti, trava, ograda voćnjak i ostalo. Spakovao sam stvari i krenuo po Miru. Kad sam je ugledao srce mi je zaigralo kratka suknjica isticala je njene noge, maica koja je bila uz tijelo isticala je njene sise koje su htjele da uizadju iz nje što prije. Pošto sam bio u komšiluku pozdravili smo se zbog susjeda i krenuli na vikendicu.

Nije nam dugo trebalo te smo poslije 10 tak minuta počeli sa pipkanjem i ispitivanjem našiš tijela prvo preko odjeće a kako smo više odmicali od grada i ispod odjeće. Ruke su nam ispitivale svaki djelić tijela dok ja svoju ruku nisam stavio ispod suknjice i došao do njene mace koja je bila otkrivena bez gaćica i sva vlažna da je curilo iz nje, lagano sam prelazio rukom preko usmina i pokušavao se usredotočiti na vožnju jer mi nije bilo baš lako.

Mirine usmine su bile nježne i lagani dodiri mojih prštiju su samo više dovodile Miru u stanje nemira te je počela da se mrda u sjedištu i pojačava stisak na mog macana preko boxericašto je njemu i odgovaralo te je samo rastao i samo čekao da izadje napolje.

Mirina maca mi nije dala mira pa sam je počeo prstenjačiti i masirati klit a zauzvrat sam dobio veliko svršavanje te je prskalo na sve strane a moja ruka je bila skroz mokra te sam stavio 2prsta svoje ruke sebi usta i olizao ih a Mira je samo gledala.

Ukusno ali šteta što vozim mogao bih polizati i ostalo na što se Mira nasmija i sage se meni u krilo i u tren oka moj macan se nadje u njenim ustima u kojima je nastalo ludilo njem jezik je vrlidao preko mog macana čas na glaviću pravila ludnicu a mene stavila na muku jer sam i dalje vozio,podigao sam Mirinu desnu nogu te sam imao lagan pristup njenoj maci koju sam mazio i stiskao na intervale što ju je još više uzbudjivalo.

Moja jaja i kurac nisu imali predaha jer je Mira lizala i sisala naizmjenično što me je dovodilo do ludila. Morao sam se skoncentrisati na vožnju i onda u trenutku dok sam preticao jedan kamion malo sam svirnuo a vozač koji je pogledao kroz prozor imao je šta da vidi Mira meni puši a moji prsti u njenoj maci te joj u trenutku reko da pogleda napolje kad je skontala šta sam uradio izgleda da se još više napalila te je u trenutku počela svršavati a sokovi iz njene špricali su ponovo te je otišlo na vrata šajbu i morao sam se vratiti u svoju traku zbog krivine koja je bila blizu.Kako smo išli dalje vozač kamiona nam je stalno blicao i trubio jer je htjeo gledati ili možda i on probatia Mira reče da malo usorim da ga počasti nečim da ima o čemu razmišljati dok vozi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx