Rođendanski poklon ili Pazi šta želiš

Posedujem malu porodičnu firmu. Pravimo i prodajemo nameštaj.
Ja sam direktor, žena finansijski direktor, imamo dvadesetak zaposlenih.
Radimo od jutra do sutra, da bi uspeli.
Moram priznati da prija kad mogu da odvojim novca za pristojno letovanje, kad možemo da priuštimo sebi neka zadovoljstva.
Kad smo kod zadovoljstva, sa ženom sam odavno provalio da nema većeg zadovoljstva od dobrog sexa.
Sticajem okolnosti smo se upoznali, trenutno oboje imamo po 30 godina, vatreni, radoznali.
Pre braka smo oboje bili veoma aktivni, imali raznih avantura, a sada smo u fazi da i dalje ispitujemo jedno drugo i pronalazimo u tome uživanje. Prećutni je dogovor da ćemo svoje igrice promeniti kad počnu da postaju monotone i jednolične.

Ono što sam saznao o njenoj prošlosti je da je jednom imala susret sa ženom, da joj to trenutno nije interesantno kao odnos žena-žena i da je jednom imala “sreću” kako ona to kaže da proba veliki komad.
Ja smem da se pohvalim sa sovjim 18cm, sa lepim povećim glavićem, uvek tvrd.
Ali ona nekada sa takvom čežnjom pomene tih 20cm, kao da je ne znam koliko veće od mog alata.

Inače, moja Dragana izgleda prilično izazovno. Malo jači bokovi, baš kako ja i volim, vitke noge, povelike grudi, struk koji je prelama na pola i čini od nje da izgleda kao boginja. Još kad se namontira, a tome polaže veliku pažnju, izgleda vrhunski. Na moju sreću, voli da nosi najlonke, vrlo često sa halterima, haljinu do kolena sa šlicom napred ili nazad tako da se nazire čipka na halteirma, dekolte koji privlači pažnju tako da zaposleni često odu kod nje sa svojim mišljenjem, a vrate se sa njenim.

I u krevetu je prava vatra. Često ume da samo svuče haljinu, ostane u čarapama na haltere i korsetu sa podvezicama i da traži da je tako tucam. Naravno da nisam nijednom odbio.
Par puta je došla na posao bez gaćica, a ja sam to saznao tek nakon što sam joj pocepao najlonke jer me izazivala, pa sam je posle tucao na svom radnom stolu, u kancelariji.

Ja, sa svojih 190cm i 100kg, krupan, ne debeo, pre mišićav, smem da se pohvalim dobrom kondicijom, tako da nijednom nije ostala nezadovoljena. A upale mišića koje sam imao posle maratonskih tucanja su me dozvale svesti sa kakvom ženom imam posla. Od tada, redovno vežbanje je poboljšalo naš seksualni život.

Jednog dana, ušao sam u njenu kancelariju, da proverim uplate, ali nje nije bilo za radnim stolom. Seo sam za komp, pošto jedini smem to da uradim i imao šta da vidim. Sajt za odrasle. Klub za Odrasle. Moja Gaga je otvorila profil, u prijateljima gomila dignutih kurčina. Da budem iskren, nije mni bilo svejedno u provm trenutku. Znači, ona njena želja nije zgasla, i dalje se interesuje.
Izvadio sam brzo telefon, slikao njenu profilnu sliku, onako namontirana u halteirma i tangicama, slika koju sam ja i slikao pre Nove godine. Slikao sam ime koje je napravila, ZadovoljiMe.
Brzo sam ustao od računara i stao sa druge strane, tren pre nego što je ušla u kancelariju.
Objasnio sam joj šta mi treba i dobio informacije koje sam očekivao u roku od dva minuta. Ove neočekivane informacije sam sačuvao za sebe.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx