Rasturi me kao pastuv kobilu

E, pocelo je to sve onako kako sam se najmanje nadao. Upoznao sam je igrom slucaja, nemogu reci odakle je poznajem. Sasvim prosecna osoba zenskog pola, ukratko izgleda ovako: crnka , srednje visine, srednjih godina, grudi jaca trojka lepo oblikovane i uprkos godinama dosta uspravnog polozaja, duge noge malo punije ali jako lepo izvajane koje pocinju na malo jacoj guzi, koja je obla bas onako kako treba.

Ali sto ima lice! To je nesto neverovatno, izrazi lica govore sami za sebe, kao da kaze jebi me kao kucku! Usne blago uske koje kada se nasmeje otkrivaju dva reda savrseno lepih zuba. Kada se nasmeje smeje se iskreno pa mi se cini da se to smeje sam andjeo. Jedino sto je imala nekako tuzan pogled .Ali je imala i jednu manu, uslovno recenu manu! To je jedna od onih zena koje fatalno deluju na muskarce ali sa vremenskom zadrskom. Svaki njen pokret, pogled, nacin na koji govori,….budio je u meni erotske fantazije, mene je podsecala na Monicu Beluchi. Znaci ne obara sa nogu odmah vec vremenom, ali kada obori….to radi jace nego da te udari Tajson! Od krosea Tajsona mozda i mogu da se dignem ali od Emanueline unutrasnje seksualne energije….nikada! I uopste bila je jaca kao licnost od mene.

Naravno nije dolazilo u obzir da imamo bilo sta medu sobom ,ipak mi je sefovica. Sve se desilo sasvim slucajno.

Jedne kisovite letnje veceri zazvonio mi je mobilni, vidim Emanuela, pomislim sta sad hoce? samo me muci! Sa druge strane linije se zacuo njen glas:

– nalazim se kod tebe u blizini i treba mi prenociste, hoces da me primis?.

Odgovorih joj zurno i kao iz topa: moze ali da budes dobra devojcica! Na ove moje reci sam se i ja sam nasmejao ali od muke. Ona brzo odgovori:

– pa to se podrazumeva!

Pa da to se podrazumeva…..ponovih u sebi a u stvari sam mislio : sta cu sad? Srce mi je tuklo kao ludo, nesto mi se skupilo u grlu, drhtao sam. Ocu da je imam, ali nesmem da krenem. Jako mi se svidjala ali na mene nije obracala paznju jer ja sam bio obican covek.

Izadjoh pred nju bila je bez kisobrana i mokra kao mis dok je kisa vec presla u pljusak. Brzo joj pritrcah i stavih kisobran iznad njene glave da je zastitim od kise. Posto kisobran nije velicine kao cirkuski sator uhvatila me je ispod ruke da bi mogli obadvoje da stanemo. Na dodir njene ruke kao da me struja udarila. Blago je naslonila i svoju dojku na moj biceps. U gacama uzbuna, posto sam i ja bez obzira na kisobran pokisao plasio sam se da ne primeti izbocinu na mojim pantalonama koje su mi vec od kad se ona javila postale dosta tesne. Dovedoh je u moj skromni dom. Ono malo krpica sto je imala na sebi zalepilo se za nju od kise tako da se sve videlo, majca pripijena uz telo jasno je ocrtavala perfektne grudi i na njihovom vrhu jasno su se ocrtavale ocvrsle bradavice a ja… bolje me nepitajte. Ja se skamenio i u srcu i odavno u pantalonama sto je vec bio problem koji je primetila ali kao pravi drug nije nista rekla. pa bolje da je bila gola lakse bi mi bilo, ovako masta leti kao kisa koju nosi snazan vetar koji je napolje poceo vec ozbiljno da duva.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx