SEKS U TROJE: Voliš gledati dok ti karam ženu

Moja supruga Mira i ja smo u kasnim tridesetim. Ona je krupna crnka sa lepim, čvrstim, ne baš velikim sisama i većom i oblom guzom, koju uživa pokazivati u uskim pantalonam i kratkim haljinama, svesna da time mami bezobrazne poglede drugih muškaraca, što meni nikada nije smetalo. Naš seksualni život je imao neki svoj tok.

U početku je to bilo vođenje ljubavi i romantika, mada sam ja uvek bio ljubitelj žestokog i grubog seksa, pa sam tako počeo i pomerati granice našeg seksa, a moja draga me je prilično dobro pratila u tome. Jednostavno došli smo u fazu vrelog, pornićarskog seksa. Uživao sam u svakom trenutku našeg jebanja tako da nikada nisam imao potrebu da budem sa drugom ženom.

Jednoga dana, nakon maratonskog jebanja, od skoro sat vremena, osetio sam da je moja ženica još uvek željna tvrde kurčine. Tada mi je dok sam ležao na leđima, a Mira pokušavala da po treći put ukruti moj kurac, kroz glavu prošlo da ne bih imao ništa protiv da u tom trenutku uleti neki delija i pojebe moju ženu. Od same pomisli na to, kurac mi je opet postao tvrd, tako da je moja ženica dobila još jedno punjenje.

Međutim, od tog dana u meni počinje da buja neverovatno jaka želja da svoju ženicu izjebem zajedno sa još nekim muškarcem. Išlo je to do te mere, da sam redovno tokom seksa zamišljao još nekog tipa sa nama, što me je dodatno palilo i davalo mi dodatnu energiju da moju ženu jebem žestoko kao nikada do tada, u čemu je ona očigledno uživala. Često sam, vraćajući se s posla, u glavi motao film, kako ulazim u kuću i zatičem Miru na kolenima sa kurčinom u ustima. Međutim, nikada nisam imao hrabrosti da joj to kažem, tačnije nisam znao da li ja to stvarno želim, ili je to nešto iz čega ja crpim inspiraciju za seks.

Tako sam počeo da obilazim forume koji se bave swing temama i slično. Bio sam otvoren u priči, javljali su mi se razni tipovi, međutim jedan se izdvajo. Delovao mi je kao neko iskusan u tim stvarima. Nije se nametao u smislu da se ogrebe za grupnjak već je hteo da mi pomogne. Od mene je tražio da mu pošaljem tri fotografije moje supruge i dao mi broj telefona da ga nazovem, što sam i uradio.

Počeo je detaljno da me ispituje o našem seksu. Interesovalo ga je sve, koju pozu Mira najviše voli, da li upražnjavamo analni seks, da li Mira guta spermu i slično. Kada sam mu ispričao da tokom seks traži da je jebem jače da govori „jebi me jače… rasturi mi pičkicu, nabij mi ga u guzu… oću da mi jebeš guzu jako, jebi me kao kučkicu…“, kada je čuo da joj bez ikakvog uvijanja kažem da želim da je jebem u usta, a ona se samo bez pogovora namesti da joj to radim… moj sagovornik, koji se predstavio kao Dragan, je bio siguran da moja žena želi trojku, možda više nego i ja.


A onda je prešao na testiranje moje želje. Počeo je da mi priča kako bi mi jebao Miru. Bio je detaljan, zvučao je uverljivo, iskusno. Drkao sam, drkao sam kao lud, i mene je uključio u tu priču. Drkao sam sa tolikom strašću kao da jebem Miru zajedno sa nekim. Svršio sam kao lud i bilo mi je predobro. Na kraju mi je dao jednostavan savet: „Kupi joj dildo kao poklon. Tokom seksa joj ga nabij u neku slobodnu rupicu i pitaj šta misli da je umesto dilda pravi kurac. I ako ti ne odgovori po njenoj reakciji možeš znati na čemu si. A i to ti je super stvar da ako pristane na trojku, da je malo pripremiš za to…. Ako ti još nešto zatrebam imaš moj broj, a ja imam kurac 19cm.“ Nasmejao se i prekinuo vezu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj