Nakon parkinga u Osijeku

Ne mogu vam niti opisati sve svoje misli koje su se pojavljivale u mojoj glavi tu nedjelju….ma samo sam razmišljao kad će konačno ponedjeljak i kad ću s mojom Majom moći stupiti u kontakt, u nadi da će mi priuštiti bar šansu za kavu….mislim si, situacija je bila iznenadna… atmosfera super…. sve do pljuska ….cura se zanijela malo….. malo više pretjerala i što se dogodilo, dogodilo se……. neće više….na moju žalost. Ali sama misao da ću je sresti i možda malo s njom popričati uz kavu me je već napaljivala …..uostalom kao i sve studente….na sve ge je teško nagovoriti da troši energiju, ali na sex ili tulumarenje….ma do zadnjeg atoma snage ako treba….!

Na parkingu u Osijeku kresnuo sam udatu ženu

A moram priznati da me je jako zanimalo kako Maja izgleda …onako sa strane… da nije baš nabijena uz mene i u mraku …….želio sam je malo škicnuti od glave do pete.

Osvanuo je i ponedjeljak…. otišao sam do faxa vidjeti raspored ispitnih rokova, popit kavu usput i naravno …… osvježen, svježe obrijan, naspavan, otići vidjeti Maju. S obzirom da sam grad poznavao poprilično, lako sam pronašao trgovinicu u centru, a bila je to specijalizirana trgovina (da ne spominjem ime) sa koncima, iglama, patentima i što ti ja znam s čime još, uglavnom, toje bilo sve za krojačice….a u sklopu trgovine je bio i servis odjeće.

 

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx