Bajkerica: Molim te nemoj ga vaditi, napuni me

Upoznao sam jednu djevojku preko neta, a živjela je u Slavoniji. Zvala se Dragica i mjesecima smo se dopisivali.

Jedan dan sam joj predložio da dođe kod mene na more. Imam apartman u kući koji iznajmljujem na jednom našem otoku, pa da dođe se malo odmoriti…besplatno, naravno…

Dogovorili se mi oko svega, te sam ju sad nestrpljivo čekao. Odjednom se pred kućom zaustavila jedna jurilica na dva kotača. Izašao sam van i mislio sam da se netko raspituje za apartman, mada sam ih uglavnom iznajmljivao preko interneta. Kad je motociklist skinuo kacigu shvatio sam da je to….ona. Duga smeđa kosa joj se rasula preko ramena, a tijelo joj je bilo sakriveno motociklističkim odijelom. Široko se nasmijala i sišla sa motora. Pružili smo si ruke i poljubili se u obraze.

– Nisam znao da ćeš doći sa motorom?

– Paaa…rekla sam ti da vozim motor, zar ne?

– Da jesi, ali ipak… -sa smješkom sam rekao- dug je to put.

– Ahaa…a sad bi mi pasao tuš -rekla je sa smješkom- ipak je vruče ispod svega ovoga.

Uzeo sam joj stvari, te ju poveo do apartmana. Pokazao sam joj gdje šta stoji i rekao da sam ja gore u stanu i da idem skuhati kavu, pa kad bude gotova neka dođe gore na terasu. Kimnula je i otišla u sobu se raskomotiti, a ja sam otišao na kat. Skuhao sam kavu, te sam sve složio na stol u hladovini terase. Došla je nakon desetak minuta. Kosa joj je još bila vlažna od tuširanja, a mirisala je fenomenalno. Na taj miris mi je odmah reagirao mališa, a kad sam ju vidio u jako jako kratkim hlačicama i majici na bretele bez ičega ispod, samo sam sjeo da se ne bi vidjela izbočina na mojim bermudama.

Razgovarali smo o svemu. Interesiralo ju je šta se može ovdje vidjeti, kamo izaći navečer, gdje su dobre plaže, ali one gdje čovjek može biti sam jer nije voljela gužvu, a ja sam znao gdje se nalaze. Rekao sam joj da do nekih neće moći doći sa svojim motorom, jer bi ga uništila, ali ju mogu ja odvesti, ako se slaže naravno. Samo se nasmijala i tiho rekla:

– Naravno da možeš….

Onda je rekla da se ide malo naspavati i da ju probudim oko pet popodne. Ja sam rekao da nema problema, te sam kad je otišla raspremio stol i oprao suđe, pripremio ručnike i spužvaste ležaljke za plažu. Napunio sam prenosni frižider sa bocama vode i stavio sam par limenki piva, te sam se i ja odlučio otuširati. Pošto sam znao na koju ću plažu, nisam namjeravao obući kupaće već sam odlučio obući samo bermude. 

Bilo je skoro pet sati kad sm joj pokucao na vrata. Otvorila mi je nasmijana i obučena u ono isto. Nosila je ruksak preko ramena i ja sam samo pokupio stvari i spremio ih u prtljažnik, te smo krenuli na plažu. Vozili smo se dvadesetak minuta po prašnjavom makadamu, a kad smo stigli na kamenito tlo rekao sam joj da smo sad blizu mora i da je iza onih čempresa ta uvala.

Kad sam parkirao u hlad izvadili smo stvari i spustili se po kamenoj stazi do plaže. Nikoga nije bilo, te sam nam napravio smještaj u malom hladu istih onih čempresa. Ona je gledala okolo i kad se okrenula prema meni osmjehnula se te počela skidati majicu. Na svjetlost sunca su izašle predivne grudi i dok je hodala prema meni lagano su se njihale u ritmu koraka. Došla je bliže i počela skidati hlačice ispod kojih također nije imala ništa. Ukazao mi se pogled na njen svježe obrijan brežuljak i mališa mi se počeo buditi i bubriti kao kruh sa kvascem. Ona mi je prišla i zagrlila me je i poljubila. Zagrlio sam i ja nju, te ju primio za stražnjicu koja je bila istovremeno čvrsta i meka na dodir. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx